úterý 1. července 2014

Hastala vista ☼

Hellooo ☀️☀️☀️Zdravím,
právě se balím na dovolenou,i když... vlastně místo balení píšu tenhle článek, takže to s tím balením zase tak horké nebude. :D Každopádně ještě dnes odlétám i s rodinou na 11 dní do Tunisu, takže bohužel nebo bohudík budete muset moji přítomnost tady oželet.




A co bych to byla za blogera/knihomola, kdybych si k moři nevzala něco na čtení? Kromě časopisů Pevnost a ELLE jsem se rozhodla si s sebou vzít tři knížky, přičemž vím, že stihnu přečíst tak jednu. Ale vždycky si říkám, co kdyby jsem se nudila a knížky by mi došly? Mohla bych si tam číst tak maximálně  telefonní seznam v..... vlastně ani nevím, jakým jazykem se mluví v Tunisu. Proboha, a to tam za pár hodin letím! Měla jsem poslechnout rodiče a přečíst si to brožurku, co nám přišla. :D Popojedeme, už bych se měla jít připravovat, takže to vezmu už jen rychle. Beru si s sebou Strohou akademii (Řada nešťastných příhod #5) od Lemonyho Snicketa, [buzz] od Anderse de la Motte a Hledání Aljašky od Johna Greena. Byl to celkem těžký výběr, protože mi tu leží asi 30 knih, které jsem s chtěla přečíst v létě.

Jinak doufám, že se tu budete mít hezky a já doufám, že bude hezky zase tam u nás. Doufám, že za dobu mojí nepřítomnosti se toho moc nesemele, abych to potom nemusela dohánět a opovažte se začínat s nějakými novými projekty! :) Budu se tam snažit hodně fotit, jednak abych Vás pak mohla pěkně zásobit zážitky a taky se chci zapojit do projektu od laurdes #zijuknihu a myslím si, že zrovna let letadlem a bazén se hodí k jedné knize. Tipnete si?

Takže ještě jednou, mějte se moc hezky, já se utíkám konečně nějak zkulturnit. Za 11 dní tady! (pokud tuhle stránku beznadějně nezavrhnete)

P.S. Doufám, že s námi to letadlo nespadne!
P.P.S. Jde taky ještě někdo 14.července na sraz do Plzně, který pořádá laurdes? Jestli ano, tak se tam uvidíme. :)



1 komentář:

  1. Ahoj, nominovala som ťa → http://my-wonderful-world-of-crazily-books.blogspot.sk/2014/07/bloger-tag.html

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.