neděle 20. října 2013

Dlouhé zimní večery #2 - 1.

                 Už podruhé je tu zimní (vánoční) atmosférou prosycený projekt od koho jiného než od Táni!

   Minulou neděli jsem byla úplně mimo a nevšimla jsem si, že už Dlohé zimní večery začaly. Takže to musím rychle napravit.

Dnešní (minulé) téma zní: Láska prochází žaludkem
       
Welcome to my fucked up life
      Snad každý tohle rčení zná, ale každý si představí něco jiného. Já si místo jídla představím naopak šimrání a motýlky v břiše, kvůli kterým nemůžu jíst ani spát. Komu se to ještě nestalo? Ani já nejsem výjimkou. Přijde mi ale těžké (nebo spíš nemožné) psát článek o hladovění a o lásce bude ještě jiné téma, takže se zaměřím na moji další lásku --> jídlo.

    Nebudu se za to stydět, jím ráda, jídlo si ráda vychutnávám a nejsem ani moc vybíravá. Pokud ovšem nepočítám játra, mlíkovku a fastfood.

Facebookbreakfast | via Tumblr  Do minulého roku jsem se ale nestravovala moc dobře - to přiznávám. Potom si ale zašla moje mamka za výživovým poradcem a od té doby u nás doma jíme zdravě. U nás teď prostě platí stop smaženým jídlům, bílému pečivu a k mému neštěstí i čokoládě. Sice se mi do toho ze začátku nechtělo, ale teď můžu říct, že se cítím a vůbec celá rodina cítíme líp o 100%. Neříkám, že občas nezhřeším. A co že jsou mé nejoblíbenější prohřešky? Miluju, ne zbožňuju Nutellu. Vždycky když ji jednou za čas koupíme v Německu, tak..mmm.. myslím, že je její život u konce během 2 dnů maximálně... A vůbec tak celkově ulítávám na čokoládě v jakékoliv formě.

Your love is beautiful.Moc ráda bych teď napsala, že jsem druhý Jamie Oliver, bohužel opak je pravdou. Odmalička se mě obě babičky snažily naučit vařit, ale já v tom žádné zalíbení nenašla - což je ovšem všem jedno, takže doma občas uvařím. Umím bramborový guláš, lečo, špagety a počítá se krupicová kaše? Zkrátka žádná sláva, ale snažím se! (většinou) Co se týče teda mého potencionálního partnera, tak vaření u něj asi vyžadovat nebudu, z domova nejsem zvyklá, že vařil muž, takže prostě vezmu kuchařku a něco uvařím sama. Bohatě mi od něj bude stačit snídaně do postele. ;D


Vidíte to jako já nebo to vidíte takhle? 
Gotta Problem? | via Facebook
                                
      

2 komentáře:

  1. Chtěla jsem říct, že život bez čokolády si neumím představit... a pak jsem si uvědomila, že si nepamatuju, kdy jsem jí měla naposled... Je fakt, že u nás doma se jí zdravě, mnohem víc zeleniny, než kdekoli jinde, ale taky je fakt, že já i mamka milujeme čokoládu, což ale taky může znamenat, že většinu času doma žádná čokoláda není, protože všichni víme, že když se nějaká koupí je do dvou dnů pryč...

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.