sobota 19. října 2013

On My Wishlist - 27.

   Meme z dílny Book Chick City. Jeho cílem je každou sobotu zveřejnit knihu nebo knihy, které bychom si chtěli koupit. Mohou to být knihy starší i novější nebo knihy, které teprve vyjdou. 
   Dnes to bude v duchu mužských autorů.

      Two boys kissing od Davida Levithana

Two Boys Kissing


New York Times  bestselling author David Levithan tells the based-on-true-events story of Harry and Craig, two 17-year-olds who are about to take part in a 32-hour marathon of kissing to set a new Guinness World Record—all of which is narrated by a Greek Chorus of the generation of gay men lost to AIDS.

While the two increasingly dehydrated and sleep-deprived boys are locking lips, they become a focal point in the lives of other teen boys dealing with languishing long-term relationships, coming out, navigating gender identity, and falling deeper into the digital rabbit hole of gay hookup sites—all while the kissing former couple tries to figure out their own feelings for each other.


                      Goodreads

Na tuhle knížku s netradičním názvem i obákou mě upozornila kamarádka, která už od Davida Levithana četla jeho Den co den - a moc se jí líbil. Musím říct, že mě taky patřičně zaujala, že bych vyzkoušela čtení v angličtině? 


 Hledání Aljašky od Johna Greena

Hledání Aljašky

V celé dosavadní existenci Milese zvaného „Váleček“ se zatím nic zajímavého nestalo a jeho posedlost slavnými posledními slovy velikánů v něm vyvolala ještě větší touhu hledat „velké Možná“. Vypraví se tedy do občas bláznivého, trochu nejistého a rozhodně ne nudného světa internátní školy Culver Creek a život přestane být bezpečný – ba změní se v pravý opak. Jen o pár dveří dál totiž bydlí nádherná, chytrá, zábavná, sexy, sebedestruktivní, ujetá a naprosto fascinující Aljaška Youngová, kapitola sama pro sebe. Vtáhne Válečka do svého světa, nasměruje ho k velkému Možná a uloupí mu srdce. Další příběh známého autora Johna Greena – živý, naléhavý a nekonečně dojemný!

                                  Goodreads

 Je to tady, další kniha od úžasného Johna Greena. Jeho Hvězdy nám nepřály mě úplně dostaly, tak uvidíme, jak to bude s Hledáním Aljašky. Anotace vypadá prostě greenovsky, tak se těším.




1 komentář:

  1. Hledání Aljašky je jedna z mých nejočekávanějších knih roku. Hvězdy nám nepřály byly úžasné. Já se tak těším až vyjde!.. :D

    O Two boys kissing jsem neslyšela, za to jsem slyšela o podobné knize od Levithana "Boy meets boy" :D Vypadá zajímavě :) Zrovna mám od Levithana doma Den co den.. tak uvidím, jak se mi bude líbit jeho styl.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.