středa 7. srpna 2013

First year of blogging + neznámá soutěž


           Mí nejmilejší,
 je to tady. Pro mě obrovská událost - pro Vás možná jen další narozeniny dalšího blogu - ale doufám, že alespoň pro některé ne. Víte, píšou to všichni, protože je to pravda. Blog mi změnil život. Změnil mě jako člověka. A změnil i jednu z mých nejoblíbenějších věcí - můj pohled na knihy. 
  Přesně před rokem jsem zmáčkla to osudné tlačítko "Vytvořit blog". V tu chvíli jsem to brala jako chvilkovou záležitost, nikdy jsem u ničeho nevydržela moc dlouho, alespoň ne u ničeho takového. Byla jsem líná, jsem líná a líná budu, ale díky blogu a hlavně Vám čtenářům se prostě nakopnu a napíšu nějaký článek, recenzi nebo se zapojím do nějakého projektu. Vím to moc dobře, nejsem nejlepší blogerka, nemám tolik čtenářů co ostatní a nejsem tak aktivní. Ale víte co? Mně to nevadí. Jsem ráda za to, co mám. Jsem ráda za ty úžasné čtenáře, co mám a za ty povzbudivé komentáře, které mi tu zanechávají - protože to je můj hnací motor, to mě nutí dál a dál psát. Jsem ráda za ty blogery, které jsem měla tu čest poznat, sice ne osobně, ale alespoň po mailu a těším se, kolik lidí ještě poznám. Tohle patří hlavně tobě Snow Fairy.. (Ten e-mail už píšu!) 
   Nechci to moc prodlužovat, jenom prostě vězte, že ten člověk, co teď naťukal tenhle článek do klávesnice už by skoro nepoznal toho člověka předtím, co nevěděl nic o blogosféře, edičních plánech a Goodreads pro něj byla stránka, kde bezhlavě ohodnocoval všechny knížky pěti hvězdičkami. Když si teď trochu polichotím, jsem s tímhle současným člověkem docela spokojená. Objevila jsem spoustu nových věcí, něco jsem obětovala, ale spoustu nových věcí získala a hlavně hodně se toho naučila.
  Nebudu tady psát statistiky, vím svoje. Prostě jen...
                                                                               DĚKUJU, ZA VŠECHNO


A teď konečně dáme melancholické Lence pá pá a přejdeme k zábavnější stránce věci - a to soutěži!
Pravidla: • soutěž bude trvat od 7.8 - 15.9.2013
              •je jak pro Čechy, tak pro Slováky (odvázala jsem se!)     
              •budeme soutěžit o 3 knihy
              •a vítěž rozhodně nebude vylosován pomocí random.org
Takže teď to trochu rozvedeme. Soutěž k 1.výtočí mého blogu jsem pojmenovala "Neznámá". Budeme totiž soutěžit o 3 knihy,  2 z nich laskavě poskytne do soutěže nakladatelsví Fragment.

1.Neznámá kniha
Kniha dle vlastního výběru do 300 Kč. 
Pozn. Prosím Vás, kniha by měla být sehnatelná, ne žádná beznadějně vyprodaná. Kouzlit totiž smím jedině v Bradavicích (ještě mi není 17). Může to být ale například kniha, která vyjde do 15.9. nebo pár dní po, pokud si budete chtít chvilku počkat.

2. + 3. Neznámá kniha
Edit: 2. a 3. knihu by mělo do soutěže věnovat nakladatelství Fragment.

A teď pozor. Jelikož nechci žádnou bezduchou klikačku, tak jsem se rozhodla pro trochu netradiční soutěž, kterou jsem odkoukala od Kath a půjde o určování knihy podle stránky nebo náhodného úryvku. Nebojte, nevybírala jsem nijak těžké knihy, jsou to všechno známé YA až na jednu, trochu záludnější. Knih je celkem deset a do soutěžního formuláře napište prosím název knihy i autora. A vážně jsem na Vás byla dost hodná, e to vážně jednoduché.

Edit: A omluvte to, že jsou takhle debi*ně pod sebou, ale myslela jsem, že začnu do nečeho mlátit, tak jsem to dala takhle.



                                                                                                             
                                                  


*O hodinu a půl později* Věřte nevěřte málem jsem tu ztratila mládí. Uff.

                                                 SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 Teď u nezbývá než popřát hodně štěstí! Kdyby byly nějaké nesrovnalosti, napište mi na mail: lenkabila1@gmail.com.

7 komentářů:

  1. Ahoj, nejde mi zobrazit formulář. Když na něj kliknu tak se mi zobrazí jenom prázdná stránka :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Zkoušela jsem to z Chromu i Mozilly a jde mi to. Možná to byla jen nějaká momentální chyba serveru. Dej mi určitě vědět, jestli už ti to funguje. :)

      Vymazat
    2. Nešlo mi to jen jeden den, pořád se mi tam objevovala prázdná stránka, ale druhý den už to bylo v pořádku :))

      Vymazat
  2. Uf, to je šílený, ale je to úžasný nápad, jen si ještě jednu musím ověřit a dvě zjistit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D je to šílený, to máš pravdu. :D Mě jenom nebaví bezduché klikačky, tak jsem zkusila zas něco trochu jiného. :)

      Vymazat
    2. Jo, je to mnohem zajímavější, jen po vyhlášení určitě řekni správné odpovědi... Protože na všechny asi fakt nepřijdu...

      Vymazat
  3. A jak vlastně bude vybrán vítěz, když to nebude losováním?? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.