pátek 11. ledna 2013

I´m obsessed with... - 5.


Meme z dílny Emily.L. Cílem je každý pátek zveřejnit obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem. A protože mi přijde, že jsem "posedlá" hodně věcmi, tak jsem rozhodla zapojit.

                                                 Plavání

Plavání je mou obrovskou obsesí, kterou musím jít ukojit nejméně jednou do měsíce. Voda mě fascinovala kam až mi paměť sahá, a tak hned jak jsem uměla obstojně plavat, plavala jsem závodně. Bohužel, k mé nesmírné nelibosti jsem toho musela nechat kvůli škole, protože bych potom nestíhala tréninky. Doteď toho lituju, ale co se dalo dělat. :/ Když už teda nemůžu plavat závodně, plavu jen tak, pro radost. Není to sice totéž, jako stát na stupínku a čekat na písknutí píšťalky k zahájení závodu, ale i tak je to nádherný pocit. Vždycky, když jsem ve vodě, cítím se tak...volná a uvolněná. Tenhle pocit je k nezaplacení a řekla bych, že ho mám ještě o něco raději než knihy. :)



16 komentářů:

  1. Miluju ten pocit, když jsem pod vodou. Jako bych se vznášela ale trochu jinak. Prostě voda a já patříme k sobě. :D Přes závody jsem vždy nervozní, a nejvíc když stojím na stupínku. Všichni se na nás soutěžící dívají a mě čeká třeba 200m VZ a už teď vidím jak mi tam málem odpadávají ruce. :D Ale je to zábava. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo ♥. Já jsem plavala vždycky 100 Prsa a pak 100m Motýlka, ke dvoustům jsem se nikdy nedostala. :) Nervózn jsem byla taky, ale ta medaile za to stála. :))

      Vymazat
    2. Styl prsa jsou můj nepřítel! :D Jsem spíš na kraula a znaka. Motýla plavu jen 50-tky ale jdou mi spíše delší tratě. :D

      Vymazat
  2. Ja milujem plávať, je to super 8) vodu mám moc rada, ale nikdy som súťažne neskúsila, to by som nezvládla fyzicky a stále sa bojím, že sa utopím, lebo má slabé pľúca - pod vodou dlho nevydržím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky pod vodou moc dlouho nevydržím, uplavu maximálně 25 m pod vodou, což bylo v našem týmu skoro nejméně. ;)

      Vymazat
  3. Já plavání také miluji, jako malá jsem taky plavala závodně, ale bohužel ze zdravotních důvodu moc do bazénu nemůžu, ale vždy u moře si to vynahradím a plavu, sice jen nad vodou (zase kvůli očím) ale ten pocit svobody a nadnášení vody a všeho je skvělý!

    OdpovědětVymazat
  4. Plavání je nejskvělejší věc, kterou mám spojenou z vodou! :D
    U babičky v rodinném domku máme bazén. Každé léto k ní jezdím, jakmile mám chuť si zaplavat, nebo alespoň se cachtat. :))
    Pamatuji si, když jsem byla malá, tak jsem nedosáhla na dno.. no teď když vlezu do bazénu, vyčnívá mi hlava a ramena mi ční ven..:D
    Jen mě štve, že mám problémy s uchem.. tak se nemám potápět - stejně se potápím :D
    Tvůj nový dess. je moc pěkný ;)) HG v záhlaví! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My máme u nás doma bazén, který mi je ke stehnům, v něm jsem se naučila stojku. :D Děkuju. :)

      Vymazat
    2. Geh, já stojku neumím, ale učila jsem se ji o zeď u spolužačky.. naštěstí mě její máma nezabila za to, že jsem jí vysklila takovou skříňku pověšenou na zdi!:D

      Vymazat
    3. tos měla štěstí, mě by zabila s mým štěstím. ;)

      Vymazat
  5. Klidně aspoň bazén ke stehnům, ale ať už je zase léto a můžeme plavčit ;-). A číst na kostkovaný dece. ;-)

    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem plavala, ale je to hrozně časově náročné. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to máš pravdu a skloubit to se školou a učením je dost těžký. Takže to bylo u mě buď a nebo. :/

      Vymazat
  7. Miluju plavání!! oh bože, už aby zase bylo léto.. ta zima mě ničí :((
    my máme naštěstí doma bazén, takže v létě můžu plavat často - vlastně denně.. není nějaký mega, ale plavat se v něm už dá. Já mám taky hodně ráda běhání.. oh, hned bych si šla zaběhat :D ale nejde to, protože jsem nemocná a venku je strašně.. no, to jsem se zase rozepsala.. mimochodem - máš boží blog! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.