sobota 22. prosince 2012

On my wishlist - 12.

Meme z dílny Book Chick City. Jeho cílem je každou sobotu zveřejnit knihu nebo knihy, které bychom si chtěli koupit. Mohou to být knihy starší i novější nebo knihy, které teprve vyjdou. Tuto sobotu  jsem si vybrala:

           Pandemonium od Lauren Oliver

 Po útěku se Lena ocitne v Divočině a musí se smířit s faktem, že vše, co doposud prožila, lidi, co znala – to všechno je už jen minulost a neexistuje žádné předtím. Připojuje se ke skupině Nežádoucích, kteří mají v úmyslu proniknout do světa „za plotem“, kde se zúčastní velké demonstrace. Tu uspořádal ABAD – Amerika bez amor deliria – organizace hlásající nevyhnutelnost léčby. Když se však Lena setká s Julianem, synem zakladatele ABADu, klukem, jenž zosobňuje všechny její hodnoty, ani netuší, že se jejich osudy zkříží víc, než by si kdy pomyslela.


Obálka je nádherná, po změně jakou nakl. CooBoo udělalo, jsem byla chvíli trochu rozčarovaná, ale hned se mi tahle obálka barvy latté líbila více, než ta původní. Už se nemůžu dočkat, až si ji půjdu hned koupit, na seznamu knížek na leden je první, kterou bych chtěla. :) A tou nejlepší zprávou je, že vyjde už na konci ledna!

zdroj:  http://www.cooboo.cz/pripravujeme

6 komentářů:

  1. Ja by som chcela najprv 1. časť 8) tá téma vyzerá super 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si taky ráda přečetla jedničku. :)

    OdpovědětVymazat
  3. oni změnili obálku? nebo si jenom myslím, že byla dřív fialová? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, změnili, já byla nejdřív taky překvapená, vůbec jsem o tom nevěděla. :)

      Vymazat
    2. Byl to pro mě docela šok. :D A teď nevím, nevím, co si o tom mám myslet. :D Ta barva rozhodně vypadá zajímavě, ale nedokážu si představit, jak moc bude ladit s prvním dílem. :D

      Vymazat
    3. Na to jak to bude ladit jsem taky zvědavá, uvidíme v lednu. :D

      Vymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.