neděle 14. prosince 2014

Výherce šance milion se stává....

Jestli si teď někdo třeba jen v duchu řekl: „No konečně...“, tak si podám! :D

bhjj
Rovnou vynechám takové ty okecávačky, proč jsem vyhlášení soutěže přidala až teď a rovnou se vrhnu k okecávačce no.2. Je mi jasné, že jste všichni, kdo tohle čtete už dávno scrollnuli dolů, abyste zjistili jméno vítěze (v tomto případě je to opět výherkyně). Jane, tobě hrozně moc gratuluju a vy ostatní nevěšte hlavy, protože novoroční soutěž tu bude čekat přímo na vás. A teď k tomu, o čem jsem se tu chtěla trochu rozkecat, protože jste se tomu povětšinou divili i vy sami ve formuláři. Odpovím Vám tedy na otázku, kterou jste kladli mně (samozřejmě slušně) a někdo si ji řekl asi jen v duchu:

Co to bylo za ****** otázky?

♡ Living dead ♡ | via TumblrAnswer: Inu, z předešlých soutěží vím, jak mě štvalo vybírat někoho jen pomocí random.org, protože ten dotyčný mohl vyhrát třeba jen s tím, že tam zadal pouze své jméno a email, přičemž se nad ním poté smilovala bohyně Fortuna. V předešlé soutěži jsem to třeba zkoušela vybírat pomocí bez generátoru náhodných čísel podle té nejhezčí odpovědi. Tady jsem tvrdě narazila, protože jsem tak šíleně váhavá, že jsem si při vybírání „vyvolených“ okousala akorát tak všechny nehty. Proto jsem si tentokrát rozhodla hanebně  ušetřit práci tím, že jsem do formuláře dala nevinně vyhlížející (navíc nepovinné) otázky, podle nichž probíhala následná selekce. Je to hroozně moc zákeřný, já vím. Ty otázky byly nepovinné, ale pamatujte si, že většina blogerů chce i na ty nepovinné otázky odpověď, vždycky. ♡
A jak to tedy probíhalo u mě? Měla jsem čtyři selektivní otázky: Nejoblíbenější postavu z Harryho Pottera, seznam knížek, oblíbený blog a ty legendární výzvy. Nebylo to tak, že bych chtěla, aby mi někdo pochleboval a řekl, že ten MŮJ blog má nejradši nebo že má stejnou oblíbenou postavu z HP jako já. To ne, soustředila jsem se na to, jak lidé hezky odpovídali a jak nad otázkami zapřemýšleli. Ovšem má soutěž, má pravidla. Jsem taky jen člověk a přiznám se, že když mě někdo vyloženě naštval svou odpovědí, protože byla úsečná a hnusná, tak jsem ho ze seznamu vyškrtla. Stejně tak dopadla i jedna slečna, jejíž nejoblíbenější postavou z HP byla Bellatrix Lestrangeová. Chudák se zrovna trefila do mého úhlavního nepřítele a nejvíce nenáviděné postavy z Harryho, omlouvám se, ale jsem mrcha. Touhle selekcí jsem potom vybrala 20 soutěžících, kteří se následně utkali s nemilosrdným randomem. Tím pádem jsem to přála úplně všem, protože všichni si s tím dali záležet a měli krásné odpovědi. Problém vyřešen. :)

  Ještě jednou gratuluju výherkyni! Doufám, že mi do dvou dnů odpovíš na mail, jinak si knihy nechám budu losovat nového výherce.

Výherní číslo byla trojka:

A tohle číslo měla:
 

 
P.S. Já si toho Harryho na konec prostě neodpustím... :D

 rosie | via Tumblr

4 komentáře:

  1. Proč ne čtyři? 4! Vždyť je to epická divergentní číslovka, random.org je zákeřňák. -_- :D výherkyni ovšem gratuluji! :) ^^

    Bellatrix? -_- :DD vždyť... to nemá logiku. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Random si to teď u tebe pěkně.. ehm.. pokazil, že jo? :/ :D Co myslíš, že nemá logiku? To, že jsem neskutečná mrcha nebo to, že jí měl někdo vážně rád? Ale tak jako já mám se svým Dracem co říkat. :D

      Vymazat
    2. To, že ji měl někdo vážně rád. :D
      Draco je miláček. :3

      Vymazat
  2. A sakra, snad jsem to nebyla já, kdo tě svou odpovědí naštval. V tom případě se moc omlouvám. Výherkyni každopádně moc gratuluji. :)
    Ha, odhadla jsi všechny moje následující kroky. Teď mě klidně zabij, ale skutečně jsem si v duchu řekla něco na ten způsob. :D Poté jsem ihned sjela na vítěze a teprve pak jsem se vrátila na začátek článku, abych ho pořádně nastudovala. Jinak je to skvělý způsob, jak vybrat vítěze - takhle mi to přijde fér, i když na tom má podíl také to štěstí.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.