středa 25. prosince 2013

Vánoční (ne)knižní chvilky

Zdravím Vás milí čtenáři mého skromného blogu!

Včera jsem Vám nepopřála Veselé Vánoce, a tak to musím dnes napravit. Omlouvám se, ale vůbec jsem se nedostala na notebook, polovinu dne jsem byla mimo domov a večer už se to nehodilo, to chápete, ne?:)

Merry Christmas!

Aby se Vám to čekání alespoň trochu vyplatilo, tak tu mám pro Vás random vánoční fotky, které jsem udělala včera a dneska, když jsem pořád chodila s foťákem a všechny otravovala! :)



Nikdy jsem si svůj pokoj nijak extra nezdobila, ale tenhle rok mi poličky připadaly takové holé, tak jsem je ověšela vánočními světýlky (jenom doufám, že není vidět ta tuna izolepy :D). Koho to zajímá, že jsem je sehnala až 23.?


Milí knižní nadšenci, máte neuvěřitelnou příležitost proniknout do tajné operace s názvem „Štědrovečerní večeře“. TOP SECRET fotka aneb propašovala jsem foťák až ke stolu i přes ostříží zrak mé babičky. 


Jelikož bydlíme v domě s babičkou a dědou, tak máme dva stromky = dvojnásobné zdobení, dvojnásobně cukroví (arabesek) a hlavně dvojnásobně dárků na Štědrý den. 3:)

Dnes jsme byli i u druhých prarodičů, ale jejich stromek jsem vyfotit zapomněla, ale ještě to napravím, protože jako ostatně už od mých 5ti let tam budeme zůstávat na vánoční prázdniny.


Vždycky, když se ptám taťky, co chce k Vánocům, jediná odpověď kterou dostanu zní: „Klid.“ Tak jsem to tenhle rok vzala opravdu vážně, vzala jsem velkou krabici od bot, do ní dala papír s „klidem“, zabalila a dala pod stromeček. Chudák táta se těšil na pořádný „tvrdý dárek“ a ono tam tohle. :D No co víc říct, vozí si ho všude s sebou, je to jeho nejoblíbenější dárek a když se se sestrou začneme hádat, tak vyvěsí svůj „klid“ a musí být klid. :P 


Jedna z mých nejoblíbenějších a pro mou váhu nejhorší činnost je mlsání cukroví. Jak už jsem psala, mé nejoblíbenější jsou vosí hnízda a….. už začínají podezřele mizet. 3:) 

P.S. Toho perníčku s beďáratým delfínem si nevšímejte.

Čaj k cukroví tak nějak patří a tenhle home made  s citronem, zázvorem a medem je obzvlášť dobrý. 
 
Tak tohle jsou mé dárky. Ne všechny (vynechala jsem drobnosti a ještě jsem vlastně všechno nedostala ), ale je to většina. Knížky Vám pak představím zvlášť, takže ty vynechám, ale velkou radost mi udělala tenorová flétna. Sice jsem o ní věděla (sama jsem jí kupovala), ale stejně mi pěkně zapadá do mé zobcové sbírky, která už teď čítá čtyři členy. 

Dalším dárkem je Tangle Teezer, úžasný hřeben, který se přeju už vážně dlouho a konečně jsem ho dostala.  Btw. pojmenovala jsem ho Kryštof. :D Pak tu máme ještě sluchátka, o kterých moje máma říká, že stály skoro stejně jako sestřin tablet a povlečení na postel (kterého je ještě třikrát víc než na fotce, ale nechtěla jsem to tam všechno vykládávat.)



Až dostanu všechno, určitě Vám to ještě ukážu, ale pro dnešek se loučím.

Takže krásný zbytek vánočních svátků a pohádky s Vámi! :)

2 komentáře:

  1. Pěkné fotky! :-) Tangle Teezer je super, mám doma 2. :-) Dostala jsi krásné knihy - Jsem Zlomená je úžasná kniha! :-) A pobavil mě ten dárek KLID. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, už se na čtení vážně těším. :) Pobavil i všechny příbuzné. :D

      Vymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.