neděle 15. prosince 2013

I´m obsessed with... - 18.

Meme z dílny Emily.L. Cílem je každý pátek come on, já vím že je neděle :D zveřejnit obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem. A protože mi přijde, že jsem "posedlá" hodně věcmi, tak jsem rozhodla zapojit.

                                                                     Vlogeři
  V poslední době když už jsem na internetu (a věřte mi, že kvůli mému zbožňovanému studiu to vážně není moc času) jsem hlavně na youtube.com. A ne, neposlouchám tam písničky (jen občas), ale v poslední době jsem začala ujíždět na vlogerech. Za tu krátkou dobu (cca. měsíc a půl) už jsem si našla pár oblíbenců, ale stále objevuju nové a nové lidi, takže se mi moje vlogerská rodinka těch "nej" pořád rozrůstá.
 
 A kdo že jsou ti moji "nej"?

                                                                        Ati

Atiho jsem objevila teprve třemi týdny, ale už se stal bezkonkurenčně mým nejoblíbenějším vlogerem. Hrozně se mi líbí jeho styl, jak o věcech přemýšlí, je s ním vážně sranda a připadá mi, že máme podobný pohled na svět.
Takže to je Ati a na jeho kanál se můžete podívat tady.

                                                                       GoGo

No vážně, kdo nezná GoGa? No, vlastně jsem zjistila, že ho nezná celkem hodně hodně lidí, a to má skoro stejně odběrů jako Viralbrothers. Škoda.
 A kdo je GoGo? GoGo je prostě GoGo, je šíleně trhlý, vymýšlí ty největší jak to říct slušně? chujoviny a vůbec tak celkově mám jeho videa strašně ráda. Navíc dělá ještě Letsplaye, kterých jsem tedy zatím moc neviděla, ale na pár her už mě navnadil. A já přísahám Bohu, že jsem hry dřív nehrálaa jsem na ně levá, ale sestra je hraje pořád, takže si spolu někdy musíme zahrát... Toliko k tomu, jak GoGo stmeluje sesterské vztahy. :D
GoGův kanál zde.

                                                                    NejFake

NejFake je ten typ vlogera, který vás vážně k něčemu inspiruje. Ve svých videích se snaží odhalovat pravdu a povídá o věcech na rovinu, tak jak to vidí a  zaobírá se problémy dnešní společnosti více než ostatních vlogerů.
Pokud vás zaujal, tak jeho videa jsou zde.
P.S. A zmínila jsem se, že už přes pět let vystupuje jen pod maskou?

                                                               ViviShmivi
A máme tu konečně první slečnu a je jí vlogerka ViviShmivi, jejíž videa mi vždycky zvednou náladu a navíc se mi líbí její pohled na různé věci (např. Ask.fm) a jak jinak ho máme stejný. :) A tady jsou její videa.


A to je pro dnešek všechno. Vlogerů jsem našla samozřejmě víc, ale ještě je nesleduji alespoň tak dlouho, abych si na ně udělala svůj vlastní názor. Jestli máte nějaké tipy na dobré vlogery, určitě je hoďte do komentářů, moc ráda se na ně podívám. ;)


 P.S. Žádnému z vlogerů tímto článkem nedělám reklamu.

6 komentářů:

  1. Ani jednoho neznám, jdi je proklikat :) Já mám hrozně ráda vlogerku se jménem Anna Akana - nevím, jestli ti to něco říká, ale je fakt svělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se podívám (až si najjdu chvilinku časuú, moc díky za tip.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já nikdy nevím jak jeho jméno skloňovat, to je můj jediný problém s ním. :)

      Vymazat
  3. Můj bože jsme úplně stejný!! :O Ale ne, dělám si srandu! :D Já na YTberech ulétávám něco přes rok a zatím nejvíc žeru Goga(Daniela. Možná proto, že ho znám i mimo kameru. Každopádně je to super kluk! :) Ati je fajn i když v poslední době mě jeho videa moc neberou. Taky ale patří mezi mé nej. Znáš Smusu? Ten je taky fajn. Teda jeho videa jsou fajn, jinak je strašně hyperaktivní a ožralý pražský cvok. :D NejFake je prostě pán. Ten má svůj pohled na svět a dokáže mě vždycky pobavit. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smusa, ano! Před měsícem jsem ho ještě neznala, ale teď už vím, co se v něm skrývá. :DD Tys byla na nějakým srazu nebo Craftconu, že GoGa znáš osobně? :) A jinak, jestli ti můžu někoho doporučit, tak v posledních dnech nejvíc sleduju MadBros. ;)

      Vymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.