pondělí 1. července 2013

Knižní chvilky - 11.

              Něco jako projekt, ale spíš podělení se s ostatními o naše Knižní chvilky z dílny TerezZ.

Slunce svítí, práčci zpívají a já si své právě načaté prázdniny krásně užívám. Ráno si můžu spát dokolika chci, pravidelně se dívám na tuny seriálů a filmů, čtu skoro pořád a co by to bylo za léto bez nějaké té párty, že? ;)
  Dnes jsem konečně pokročila v Erebosu, takže doufám, že by RC recenze mohla být do konce týdne? Když vynechám dnešní čytřhodinové uklízení, tak jsem povětšinou relaxovala. Letos jsem se také zařekla, že se naučím vařit nějaká složitější jídla, takže si dávám dohromady recepty a vypadá to, že odedneška budou obědy mým úkolem (takže...rodina zemře hlady ;D). Vlastně jsem si udělala celý seznam věí, který bych chtěla za léto stihnout, má celkem 36 položek a obsahuje i značně podivné věci. Takže uvidíme, jak mi to všechno půjde.
  Co se týče blogu, mám v plánu každodenně přispívat a jelikož mám teď spoustu času na focení, tak i více fotek. Potom tu máme projekty, o nich plánuju udělat článek za chvíli, na ty se určitě těším - a že se plánuji zapojit do většiny z nich. :) Zkrátka v létě to tu musí žít! Takže se těšte.

          







4 komentáře:

  1. Ja už sa na všetky články teším. :) Inak, variť neviem doteraz, ale tiež mám v pláne sa to začať pomaličky učiť, aby som na internáte (ak boh dá a dostanem sa tam) neumrela od hladu. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.