pátek 26. dubna 2013

I´m obsessed with... - 15.

Meme z dílny Emily.L. Cílem je každý pátek zveřejnit obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem. A protože mi přijde, že jsem "posedlá" hodně věcmi, tak jsem rozhodla zapojit.

                                                            Běhání

  Běhání je jedním z mých čerstvých obsesí. Řekněme to tak, že dřív jsem běhání ze srdce nesnášela a "kilák" v parku pro mě byl novodobá tortura. :D Ale jak se to tak stává, věci se změnily a já dokonce i běhání přišla na chuť. Nejen, že jsem se dobrovolně přihlásila na přespolní běh, ale běhám teď denně. No, řekněte, kdo nemá chuť se v tomhle krásném počasí, když je jaro v plném proudu, rozběhnout? ;D
   Ale hlavní věc, kterou na běhání miluju je ten pocit při a po běhu. Víte, hned potom, co překonáte prvotní bolest, tak už prostě jen běžíte, jak dlouho můžete a nejen že se po zastavení budete cítit úžasně, ale začnou vám hlavou běhat všemožné "filosofické" myšlenky (Tedy, alespoň mně.)
  Takže se mějte a já se jdu proběhnout...

                                      408725982c6e6688df39753c41bd4ab4_large

7 komentářů:

  1. Zo všetkých športov najviac neznášam beh... Ale ja som totálny športový antitalent :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem nesnášela, ale přišlo na mě jaro. :D

      Vymazat
  2. Nemôžem, pani doktorka zakázala 8D
    Ale v 5. ročníku na ZŠ som bola v športovej triede, síce som bola vždy posledná, ale bavilo ma to a schudla som aj 8D možno by som začala s takým večerným behaním cez leto, lenže ja mám strašné alergie, takže neviem, či by som si len nepohoršila.

    OdpovědětVymazat
  3. Běh je úžasná věcička na to, když jsi naštvaná. Jednoduše vypadnu z baráku a jdu si zaběhat. Nejdřív nemůžu přemýšlet, ale když už se nějak dostanu do tempa, tak mi hlavou začnou proudit docela zajímavé myšlenky. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jedna z mých obsesí. Je fajn vědět, že nejsem sama :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dneska jsem běhala druhý den :P
    chci se do toho zase dostat... před 2 lety jsem běhala každý den 30 minut a bylo to boží :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.