pátek 8. února 2013

Knižní chvilky - 8.

Něco jako projekt, ale spíš podělení se s ostatními o naše Knižní chvilky z dílny TerezZ.
  Tento týden mám jarní prázdniny, ale rozhodně si je neužívám tak, jak bych chtěla. Valnou většinu týdne a víkendu mi bylo dost špatně, takže když jsem se doploužila k notebooku, tak se mi zase hned začalo chtít spát. No, co vám budu povídat, nikomu bych to nepřála. Ale teď už je mi dobře (musím si zaklepat :D ) a je to zčásti určitě i mým dárkem za vysvědčení, kterým mě obdaroval můj děda. A jde o tablet (odys - noon), který jsem ani nijak zvlášť nechtěla, ale odmítněte, když má děda náladu na rozdávání. :D Takže poslední dny objevuju taje operačního systému Android (ten můj se jmenuje Jellybean :D), surfuju po internetu a stahávám si aplikace do Vildy (no věřili byste tomu, že jsem si ho pojmenovala?! ta nemoc na mě zanechala asi nějaké hlubší následky).
  Celý týden je tu u nás většinou zataženo a teploty tu máme nad nulou, takže jsem místo užívání zimních radovánek seděla doma. Člověk by řekl, že když jsem byla takovou domu doma v posteli, že přečtu hodně knížek, ale to pološero, co tu panovalo, mě od čtení odradilo, takže jsem přečetla jen recenzní výtisk posledního dílu Krásných mrtvých. A abych vás už dlouho nenudila svými srdceryvnými výlevy, tak bych chtěla říct jenom poslední věc a to je poděkování takovému množství lidí, kteří se zapojili do soutěže. Upřímně jsem to ani nečekala, soutěž běží pár dní a už tam mám něco kolem 20 komentářů. Nejradši bych ceny dala vám všem, ale to bohužel nejde, takže nezbvá nic jiného než pořádat soutěží víc! :D Jednu už plánuju na své narozeniny, takže uvidím, co dál. :)

                               Už jsem skoro zapomněla, jak dobře mi je při čtení Harryho. :)

                   Moje posedlost Vildou už naštěstí dost opadla, takže teď mu vybiju baterku tak maximálně za 2 dny. (:D)

                Až teď jsem si uvědomila, jakou hru, že jsem to zrovna hrála. Doufám, že to nikdo z vás nepozná.

                                                A můj první recenzní výtisk od Fragmentu.



9 komentářů:

  1. Škoda, že sa do súťaže nemôžem zapojiť :( To ináč poznám, človek je chorý alebo mu je zle, má kopu času, ale tá choroba ho tak zničí, že čítanie sa zdá ako veľmi namáhavá činnosť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi to líto, ale rodiče to nepovolili, nechápu proč, ale tu příští bych chtěla zkusit i pro Slováky. :)

      Vymazat
  2. Vilda :D, to je pěkné jméno pro tablet. Harryho si prostě musím někde koupit, jinak se zblázním. Strašně mě štve, že jsem ho ještě nečetla. Já mám jarní prázdniny až za týden, teď jsem doma kvůli jedné ráně do hlavy.. ale doufám, že až budu doma, tak přečtu alespoň právě ty recenzní výtisky, co mám na poličce. No, tak si užij zbytek prázdnin a ať už ti je lépe. :)) Ta hra je Snakes & Fidget, sice ji neznám, ale reklamy jsou na ni všude...
    Jo a soutěží není nikdy dost! :D (zase jsem napsala malý román :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shakes & Fidget. ;) No jo, je to jediná hra, kterou zvládnu. :D Určitě to neodkládej, díl od dílu je to lepší. :))

      Vymazat
  3. Pošli sem na chvilku dědu;)=D Asi jsem divná, ale Harry mě nebavil ani ve filmu... Takže nevím jestli někdy zkusím knihu=) Na Krásní mrtví se chystám, ale teď mě čeká ještě tolik knížek.. jéje=D Taky máme Jarní prázdniny a čekala sem jak budu číst, místo toho předělávám pokojíček nebo vařím, uklízím... Hrůza=D jinak sníh napadl v noci na dnešek. Je tu asi 10 cm, tak musejí mít biatlonisti radost=D Mě se ovšem sníh už zase protivý, když vím jaká z toho pak bude zase břečka=/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děda by určitě přijel rád, teď ho zase chytly klávesy a chce mi je koupit. :D Jarní prázdniny nebyly podle předstvav, to se mi stává pokaždé. Už v úterý jsem chtěla do školy a teď bych zase nešla. ;) Já naopak ještě sníh chci, lyžování jsem si ještě tolik neužila.

      Vymazat
  4. Super fotky. :) Ten tablet je krásnej. :)) Harryho bych si už vážně někdy chtěla přečíst. :D :)
    Jinak tu hru, kterou máš otevřenou na tabletu, tak tu hraje můj táta a brácha. :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :) Tohle je vžně jediná hra, u které jsem vydržela, nevyžaduje nějak moc času a má hezkou grafiku (jinak jsem totiž na jakékoliv hry naprostý antitalent :D ).

      Vymazat
  5. Tablet Vilda vypadá luxusně.. chci taky takového dědu!! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.