pátek 18. ledna 2013

I´m obsessed with... - 6.

Meme z dílny Emily.L. Cílem je každý pátek zveřejnit obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem. A protože mi přijde, že jsem "posedlá" hodně věcmi, tak jsem rozhodla zapojit.


                                                             Lyžování 

Lyžování je můj druhý nejoblíbenější sport hned po plavání. Jelikož nebyl o Vánocích sníh, tak jsem nemohla provádět svůj každoroční rituál a jít na silvestra lyžovat, ale teď napadla obrovská kopa sněhu, takže zítra vyrážíme na sjezdovku! :) Konečně. K lyžování mě vedli rodiče už odmalička a tahali mě s sebou různě po horách, takže jsem sjíždela kopce snad ve všech koutech republiky a i když teď už nejezdíme, tak se na malou sjezdovku u nás těším jako malá, zvlášť dneska mám až nakažlivě dobrou náladu. :) A co se mi na lyžování vlastně líbí? Myslím, že snad všechno, od zběsilé jízdy z kopce až po praní se s turniketem. (I když teda některé pády bych nejradši zapomněla. :D).


Lyžujete nebo snad snowboardujete?







                                            
 

10 komentářů:

  1. Já lyžuji od dětství. Ještě si pamatuji, když mě táta.. *škrtá slovo táta*, když mě teta učila na lyžích. Byla to strašná sranda, ale z kotev mám hroznou hrůzu. Nerada na nich jezdím sama, protože vždycky spadnu. Teda teď už snad ne, ale i tak. :D
    Pak mám s lyžováním spojenou jednu takovou mňamku. Když jsem byla minulý rok na lyžáku, ztratila jsem se svým skvělým spolužákem, který "říkal", že cestu na chatu zná nazpaměť. Opravdu zážitek! :D
    Snowboard jsem jednou zkoušela a přistála jsem na zadku tolikrát, že si ho budu konejšit až do smrti! :D
    Tak si to tam zítra užij a nafoť nějaké bezva fotky! ^-^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, kotvy jsou zlo, souhlasím, já padala spíš když jsem jela s někým. :D Jo lyžák, tenhle rok jedeme podruhé a netuším, jak se vám to povedlo, protože my jsme zastavovali na každých stech metrech, aby se někdo náhodou neztratil. ;) :D Snowboard bych si taky chtěla vyzkoušet, hrozně moc! Teď si mě přivedla na nápad. Původně jsem si foťák vůbec brát nechtěla, ale vezmu ho. :)) No nevím, jestli fotky budou bezva, ale nějaké vybrané sem určitě dám.

      Vymazat
    2. Mně dělalo spíš problém jezdit sama, protože jsem se vždycky převažovala na jednu stranu, anebo jsem zajížděla do neprostupného sněhu. :D Jednou kvůli mně museli zastavit vlek, to byl fakt trapas! :D No, my jsme se právě ztratili tehdy, když jsme odbočili někam do kopce. Pak jsme si šli tři-čtyři kilometry v pohodě, a pak nám najednou připadalo divné, že nikdo nikde.. Já z toho dostala histerák. Smích + pláč = hrůzostrašné monstrum! :D Spolužák se o mě do teď bojí a učitelka se mi furt směje.
      Jo, pěkně to tam nafoť. Já se letos na lyže bohužel nedostanu, ale s radostí se pokochám fotkami.
      btw. Kampak vlastně jedeš? ;))
      (Promiň za takové romány o mém skvělém životě :D)

      Vymazat
  2. Lyžovat jsem začala teprve minulý rok, kdy jsem byli se škoulou na lyžáku. Okamžitě jsem si to zamilovala a za dva týdny jdu taky lyžovat. :3 :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla předminulý rok, je to úžasný. Zvlášť když se to ještě spojí s kamaráda, to je pak sranda. :))

      Vymazat
  3. Lyžujem od malička, milujem to 8) nie som v tom až tak dobrá, lebo ocko sa moc ako dlhoročný učiteľ neosvedčil 8D moje učenie bolo čatso sprevádzané plačom a pádmi 8D ale viem sa lyžovať 8)
    No pred 2 rokmi som sa rozhodla, že skúsim niečo, k čomu sa potom už v živote nedostanem, keď nezačnem teraz a tak som sa dala na snowboarding 8) Mala som aj učiteľa a ide mi to celkom 8P ale viem ísť len na na jednej strane boardu a to je menší problém...takisto na pomách sa so snowboardom hrozne ide, preto uprednostňujem sedačkové lanovky a navyše mám vždy mokrý zadok, lebo často sedím na snehu a tak sa zapínam, ale je to zábavnejšie ako lyže 8P a dúfam, že budúci rok si budem môcť vybrať zase učiteľa, nech sa viem to už poriadne naučím a nebojím sa padania 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snowboard ti závidím, moc ráda bych to jednou zkusila. :) Na pomách někdy (teď už naštěstí tolik ne)padám i s lyžemi natož se snowboardem. :D Na snowboard bych tě i tipla, vypadáš jako snowboardařský typ E_V_E. :3

      Vymazat
  4. Lyžovať viem obstojne, aspoň myslím. Obstojne, že som si nič nezlomila a pokiaľ možno nepadám. Len to brzdenie mi nejde a keď už som raz za rok na lyžiach modlím sa nech počujú moje srdceryvné výkriky NECH UHNU DO RITI v nemčine samozrejme a väčšinou si to šiniem ako guloví blesk a zastavím elegantne, takže tak. :D Teraz mi je len ľúto, že sme ešte neboli lyžovať. A Snowbord...kapitola sama o sebe. Toto sa bojím viac jak skoku z lietadla na koni. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD jak se to řekne v němčině? (to nás na hodině nenaučí ;) ). Vážně? To já radši snowboard než to letadlo. :)

      Vymazat
    2. Dá sa to poskladať zhruba takto: Erlauben Sie, bitte. / Dovolíte a keď nezaberá
      Verpiss dich, Sie Hure! / čiže, VYPADNI, KURVA! Samozrejme pred tým panicky zakričím ešte Du Hurer (znamená Ty kurevník! ak chceme povedať jednoducho "kurva" povieme Hure...a do riti vyslovíme ako Šajze (nepamätám sa ako sa to píše). :D Malá lekcia nemeckých nadávok.
      Ani nás to neučia to je iba o tom, či poznáš ľudí, ktorí sú ochotní ti to prezradiť. U mňa to bol bratranec. xD (a nikdy nás toto neučia. Divné)
      Využívaj opatrne Nemci, ktorých poznám sú na to mimoriadne citliví. :D

      Vymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.