středa 12. prosince 2012

Waiting on Wednesday - 6.

 Wating on Wednesday je týdenní meme pořádané Breaking the Spine. Cílem je vybrat jednu knihu, kterou si chcete přečíst.




Autor: Michael Scott
Původní název: The Enchantress
Díl v sérii: 6.
Nakladatelství: Knižní klub

  Dva, co se musí stát jedním, který pak znamená vše. Jeden svět zachrání, druhý ho zničí.
  San Francisco: Nicolasovi a Perenelle Flamelovým zbývá jediný den života a jeden den na splnění jejich úkolu. Musí zachránit San Francisco. Příšery uvězněné na Alcatrazu se osvobodily a chystají se na město. Pokud je někdo nezastaví, zničí při svém tažení všechny a všechno, co jim přijde do cesty. Podaří se vědmě a legendárnímu alchymistovi s pomocí dvou největších bojovníků z dávné historie a mýtů ubránit město před zkázou? Nebo je to začátek konce lidského pokolení?
 Danu Talis: Sofie a Josh Newmanovi při sledování Johna Dee a Virginie Darové doputovali do deset tisíc let staré minulosti na Danu Talis. A právě na tomto bájném ostrově rozhodne bitva o začátku i konci. Scathach, Prométheus, Palamédes, Shakespeare, Saint-Germain i Johanka z Arku jsou zde také. Nikdo z nich neví, za co nebo za koho budou dvojčata bojovat. Dnes je den, který rozhodne o vítězství nebo zmaru. Budou dvojčata z proroctví držet při sobě? Nebo se rozdělí – jedno bude bojovat za záchranu a druhé za zkázu světa?

Poslední díl musím mít, mám přečtený sice teprve třetí, ale na čtvrtý se chystám v nejbližší době, takže Kněžka musí být moje. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.