neděle 30. prosince 2012

Nejoblíbenější blog 2012

  U blogování ani u prohlížení blogů nejsem příliš dlouho, ale už jsem si tu našla pár (hodně!) blogů, na které ráda chodím. Z celého toho množství jsem se rozhodla vybrat 6 mých nejoblíbenějších, protože pět mi přijde málo a navíc mám každý ráda kvůli něčemu jinému. :)

1. E_V_E

E_V_E  je moc zajímavá a sympatická bloggerka, na jejíž blog chodím moc ráda. Jejím charakteristickým znakem jsou smajlíky s osmičkami 8) a komentáře, které mě vždy povzbudí. :)


2.  Zuzzi

Zuzziin blog jsem objevila teprve nedávno, ale už teď patří mezi mé nejoblíbenější. Vždycky si ráda přečtu její příspěvky (zvlášť ty s fotkami ;) ) a recenze. 

3.  Rodaw

Kdo by neznal Rodaw z Knihánkova? Knihánkov byl vůbec první knižní blog, který jsem navštívila a hned jsem si to tam zamilovala. Rodaw je moc sympatická, obrovskou láskou ke zvířátkům a kupou optimismu. Když navštívím její blog, vykouzlí mi to úsměv na tváři. :)

4.  Emily. L

 Knižní koutek navštěvuji už dlouho a už dlouho je jednou z mých nejoblíbenějších bloggerek právě Emily.L. Líbí se mi jak píše, jak se vyjadřuje a jak je stále svá. Její Týden s knížkou jsem měla ráda nejvíc a i když teď už nebyl dlouho, tak se místo toho bavím u jejích projektů. :)

5.  Syki

Nemůžu nezmínit Syki a s ní i její Knižní doupě. Syki je neuvěřitelná. Neznám nikoho, kdo by každý den přidával recenze a ještě přitom tak dobré. Sykiiny recenze a jiné příspěvky si vždy moc ráda přečtu a často mi to pomůže při výběru knihy. 

6.  Erný~

Erný~ nebloguje dlouho, ale já jsem si její blog oblíbila hned od začátku. Erný~ je navíc moc sympatická a narozdíl od ostatních je mi věkově blízko. Jsem moc zvědavá, co všechno ještě dokáže (protože už teď je dost oblíbená :) ).

 

7 komentářů:

  1. 8D Ďakujeeem, teraz si ma veľmi potešila 8_)
    Som rada, že som tvoj blog objavila, veľmi sa mi páči 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za takovou chválu ~-~, to si snad ani nezasloužím.
    A oblíbená si nějak nepřipadám a ani to tak neberu, prostě mě baví blogovat o knížkách.. ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zasloužíš, to je to hlavní, aby tě to bavilo. :))

      Vymazat
  3. Ve všem s tebou souhlasím! Myslím, že tyto blogerky si rozhodně zaslouží zmínit! Já sama se v blogosféře moc dobře neorientuji, ale většinu z nich znám. Je samozřejmě ještě více blogerů a blogerek o kterých by se mělo zmínit (rozhodně např.: VeEee, JuliaR, celkem mne také překvapilo, že tu není Abyss), ale jinak naprosto souhlasím. Ještě se tě chci zeptat, jdou ti přidávat FOLLOWERS (na blogu) z twitteru? Mám totiž na blogu doutěž a jedna má kamarádka, mne chtěla follownout pomocí twitteru, ale nedaří se jí to. Já to také zkoušela a nic. Prosím odpověz mi (můžeš klidně do vzkazníku na můj blog, nebo sem).. Moc děkuju a přeji krásný nový rok =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jich ještě mnohem víc, ale vešlo se jich sem jen málo. :)

      Vymazat
  4. Opožděně- ale přeci - strašně , STRAŠNĚ moc děkuji! Jsi neskutečně milá :))
    Mám podobné pocity - já se zase skvěle cítím tady a pobyt na Tvém blogu mi vykouzlil úsměv na tváři.. a teď se ještě červenám :DD
    Takže moc díky!! Tvůj blog jsem objevila v podstatě dneska, ale odteď se stávám pravidelnou návštěvnicí!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.