čtvrtek 13. prosince 2012

Dlouhé zimní večery: Změna je život

Tenhle krásný knižní projekt vymyslela Táňa. Cílem je každou neděli (v mém případě to nebude vždy v neděli, ale i v jiný den) od 4.11. do 23.12.2012  uveřejnit zamyšlení na jedno z témat, je jich celkem devět. Tady jsou všechna pohromadě.


                                                                 Změna je život
 
   Změna je život, to je přesně to, co jsem si řekla, že už musím něco udělat s mojí knihovnou. Mám takovou malou, knihy mi z ní přetékají a tudíž je mám na sobě (což se mi nelíbí) a i ve skříni, která se pod jejich váhou už prohýbá. Takže jsem si řekla, že potřebuju ještě jednu, daleko větší, navrhla jsem si jí a nechala si jí udělat. V neděli by měla být hotová, tak potom přidám fotky. Konečně budou mít moje milované knížky svoje vlastní místo aniž by se na sebe mačkaly.
   To ale není jediná změna v mém životě. Změny mám ráda a pro mě velkou změnou v poslední době bylo založení tohohle blogu. A v tomhle případě jde o změnu dobrou, přímo úžasnou. Blog si užívám, psaní o knížkách mě baví a doufám, že ještě dlouho bavit bude. Sice nepřidávám příspěvky denně, ale zase se snažím aby byly alespoň smysluplné. :D
  Další velkou změnou je u mě střední škola, respektive prvák na gymnáziu. Když jsem byla v kvartě, říkala jsem si, že to bude v pohodě, doteď jsem to zvládala, tak proč ne v prváku? Ou, to jsem se trochu spletla. Každý den z něčeho píšeme, už si ani nepamatuju, kdy jsme z ničeho nepsali. No ano, minulý pátek, ale to jsem zase byla zkoušená, to si člověk holt nevybere. :D Přiznám se, že já nemám zrovna moc dobrou paměť, takže si poslední dobou začínám psát taháky, protože naučit se tolik látky, na kolik v poslední době píšeme skoro není v mých silách. :D Naštěstí zatím moc špatných známek nemám, takže doufám, že to nějak zvládnu. :)
  Změna je život a já se tímhle heslem ráda řídím. Občas se ale dějí změny, které nejsou zrovna k lepšímu, ale s tím se někdy nic nenadělá. ;)

1 komentář:

  1. Ja mám tiež niektoré knihy na sebe a tiež sa mi to nelúbi...otec mi už meral miesto pri stene, kde mi chce dať vyrobiť knižnici. Konečne! Ale bude to trvať ešte dlho, kým ja dostanem priestor na knihy...8D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.