sobota 27. října 2012

Zima už je u nás (nebo aspoň u mě)

Ano, ať se to zdá jakkoli nepravděpodobné, dnes 27.října u nás na západě napadl sníh. :) Právě teď, když se odívám z okna, nevidím různobarevné listí na stromech nebo pod nimi, ale asi třiceticentimetrovou sněhovou pokrývku.

  Nějak na mě padla ta nálada a rozhodla jsem se udělat nový design, se kterým ale zatím nejsem moc spokojená. Snažila jsem se něco vykouzlit ve Photoscapu, ale ukázalo se, že mé schopnosti se zacházením s těmihle programy se rovná nule, takže vyhrálo staré dobré malování. :) :D

  Taky jsem trochu pátrala po we♥it a našla pár vážně pěkných obrázků a fotografií. No a nakonec jsem se porozhédla po nějakých těch vánočních receptech a rozhodla jsem se, že tento rok upeču nějaké netradiční cukroví. Ano, já vím, že je říjen, ale to je tím sněhem, nějak mi vlezl na mozek. :D Ale je to nádhera, vážně.

                        

Jediným problémem je, že jsem dneska chtěla jít vyfotit Podzim s knihou a ona by to byla spíš Zima s knihou, takže to nechám dokud nám ten sníh neroztaje. :)  Na zítra plánujeme s kamarády koulovačku a já si jdu teď zalézt do postele s hrnkem kakaa a s Přípravkou, Přeju pěkný víkend. ;)


3 komentáře:

  1. U nás dnes lialo ako z krhly 8D premokla som asi 3 krát 8D

    OdpovědětVymazat
  2. U nás sněžilo (ale to sis přečetla na mém blogu). :D Jinak nový vzhled vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zima s knihou taky bude, tak si to můžeš přednastavit :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.