sobota 1. září 2012

On my wishlist - 3.

Je tu poslední sobota před začátkem školy, a to je čas na meme, které pořádá Book Chick City. Jeho cílem je každou sobotu zveřejnit knihu nebo knihy, které bychom si chtěli koupit. Mohou to být knihy starší i, novější nebo knihy, které teprve vyjdou. Tuto sobotu jsem si vybrala:


                    Nadpozemskou od Cynthiy Hand

Zjistit, že jste částečně anděl, není zrovna běžná rutina ani procházka růžovým sadem, zvlášť když víte, že máte naplnit na Zemi poslání, že máte úkol, který byl svěřen jedině a právě vám, ale nikdo vám neřekne, jaký ten úkol přesně je. Nicméně Clara, hlavní hrdinka trilogie Nadpozemská, se s tím statečně pere. Dokonce se snaží zjistit, kdo je ten pohledný kluk, kterého vídá ve svých snech a který zjevně nějak patří k jejímu poslání. Má ho zachránit? Je tohle smyslem jejího života?
Nadpozemská je příběhem nejen o andělích, ale zejména o lásce, přátelství, osudu a volbách, které někdy musíme učinit, aniž bychom chtěli.

Nadpozemská vyjde už za pár dní a je to určitě jedna z mých favoritů za září.

3 komentáře:

  1. Cooboo vydává doopravdy výborné knihy :)
    Ani já L. J. Smith zrovna nemusím, ale nechci jí křivdit kvůli jedné mojí neoblíbené sérii, takže jí dám ještě šanci ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, já mám Upíří deníky ráda, teda jenom do 4.dílu, pak už se mi moc nelíbí. Tajný kruh jsem četla 1. a 2.díl, ale moc se mi nelíbil. Ale zkusila bych ty Temné vize, ty jsou prý nejlepší. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdá sa, že všetci chceme Nadpozemskú. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.