úterý 31. prosince 2013

This year was LEGEN..wait for it...DARY!

Zdravím!

Vsadím se, že už jste takovýhle článků četly na ostatních blozích dost, ale já si přece ten svůj neodpustím. No nemilujte mě. ;)Tenhle rok pro mě byl intenzivní, rychlý, pomalý, zábavný, nudný, skvělý, úžasný, strašný a ještě spoustu dalších adjektiv. Já Vám ukážu trochu víc než jen můj knižní rok 2013.
                                                 
Jako první se vždy začíná s tím, jak jsme se změnili my, ne? Nechci se tu vychloubat ani si vymýšlet, jak úžasný člověk se ze mě stal. Za sebe ale můžu říct, že jsem konečně sama se sebou spokojená jako s člověkem. Za celý tenhle dlouhý rok se toho hodně stalo, staly se věci, které mě donutily překopat moje životní zásady a.. můžu říct, že jsem se našla? Nevím, jestli to můžu říct, ale cítím se tak - šťastná a odhodlaná.

Řekla bych, že k tomu, abych se sama se sebou víc spokojená mi pomohla úžasná osoba a trenérka v jednom - Jillian Michaels, která mi ukázala, že nic není nemožné a pod jejímž jsem si rychle vypracovala své tělo a už teď jsem s ním poměrně spokojená, takže jedeme dáál!

Jo a to víte, že jsem cholerik? Jinými slovy hned vybuchnu, prakticky okamžitě, stačí malinkatá rozbuška a už řvu. A to jsem měla v novoročním předsevzetí - naučit se ovládat. Neřekla bych, že jsem se v tomhle změnila nějak převratně, ale už alespoň nejsem "co na srdci, to na jazyku", protože tím jsem si vždycky zavařila nejen doma.
                                                       

     Každý rok potkáme nové lidi, že? Já jsem měla to štěstí, že z většiny se stali kamarádi, ale co si budeme nalhávat, pár lidí mi taky leží v žaludku - tak to snad mají všichni.

   Za co jsem ale nejvíce ráda je, kolik blogerů jsem za tenhle rok poznala. Bohužel ne osobně, na nějaký sraz se chystám až příští rok, ale i takhle jsem navázala pár kontaktů, za které jsem strašně moc vděčná. To patří hlavně Snow Fairy a Lucy. :)
                                     
     

 Co by to bylo za legendární rok bez legendární párty, že? Přiznám se, že dřív jsem byla z těch lidí, co spíš sedí doma, než že večer někam vyrazí. Teď se to u mě tak nějak vyvažuje, samozřejmě strávím ráda večer u knížky nebo televize s rodinou, ale taky si ráda večer vyrazím s kamarády. Rok 2013 jsem tedy rozhodně nešidila... 3:)

Na dnešek ale nic nechystám, Silvestr byl u nás vždycky v rodinném duchu, takže se můžu jen těšit na ohňostroj.
                                                     | Tumblr   
                    
                                 
Rok 2013 byl legendáární i co se týče knížek. Překonala jsem svůj rekord a i když jsem nedala původně plánovaných 70, přečetla jsem tolik knížek jako ještě nikdy - 46. Na celý můj seznam se můžete podívat tady.

Jinak jsem v roce 2013 značně rozšířila svoji knihovničku, určitě vám ji později nafotím, protože i když jsem si pořídila nové police, tak už mi začíná pomalu praskat ve švech. 

Sice jsem vám to ještě neřekla, ale za poslední měsíce se mi trochu pozměnil vkus na knížky. De facto polovina knížek, které jsem dostala k Vánocům, už se mi nelíbí tak jako dřív. Chtěla bych teď totiž zapátrat v žánrech a zjistit, co se mi líbí a co ne. Už mě totiž docela unavuje číst stále ty samé průměrné YA. Hlavně bych chtěla číst znovu fantasy jako dřív, zkusit thrillery a horory (na které mě nalákala Rodaw) a opravdu dobré romány. Zítra tu budeme mít nový rok a nové knihy a já ten svůj zakončuju i začínám s Měděným jezdcem od Paulliny Simons

P.S. BEST OF 2013 Vás ještě čeká, měla bych ho mít hotový snad už zítra.

                                              

 Každý rok je něčím výjimečný, že? Tenhle rok byl pro mě výjimečný hlavně tím, kolik nových věcí jsem si zamilovala. Sepíšu vám to ve třech nejdůležitějších bodech.

1. seriály - zbožňuju je, miluju je a... nehodlám přestat!
  : Game of Thrones, Revenge, The Big Bang Theory, Pretty Little Liars a další jsou v plánu

2. YouTubeři - naprosto nová obsese, která si bezkonkurenčně našla místo v mém srdci
   : GoGo, Ati, NejFake, Vivi Shmivi, MadBros

3. Facebook fuu tak to ne, jasně že Weheartit - o téhle stránce vám melu pořád, snad už není co vysvětlovat


                                                          
  Zvonec a konec,

tak to je vše. Chci poděkovat každému, kdo to dočetl až sem, protože to chtělo nesporně spoustu energie.

Hlavně bych ale chtěla poděkovat svým čtenářům. Děkuju Vám vždy, když můžu, protože jste vážně úžasní. Protože bez Vás by blogy neměly přespříliš smyslu. Takže děkuju, děkuju, děkuju Vám za další nádherný rok s Vámi a Vašimi komentáři. Samozřejmě bych taky chtěla poděkovat nakladatelství Fragment a Egmont a internetovému knihkupectví Knihcetrum.cz za vynikající spolupráci 

Další rok a nová kapitola našeho života 2014 se blíží. Abych se přiznala, kdybych nedělala tohle suma sumárum, tak by mě ta změna roku zase minula. Já jsem totiž zastáncem toho, že bysme se měli snažit celý rok a ne jen pár dní v novém roce, protože jsme si to slíbili. Takže já mám v  plánu pokračovat v tom, co dělám teď, zlepšovat se, být dál šíleně nesnesitelná, číst a celkově žít život, na který můžu být pyšná.
                                                                                                       

3 komentáře:

  1. Šťastný Nový rok 8)

    Ja som nikdy na Silvestra neobsedela doma, vždy som žúrovala, no teraz mi môj zdravotný stav nedovolí dať si ani len pohár vínka, takže trčím sama doma s vydeseným psom 8D Ale Všetko zlé je na niečo dobré, verím, že budúci rok už sa takéto niečo nezopakuje a všetko bude lepšie 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Připojte se k úspěchu Spojte se s více než 4,000,000 obchodníků a investorů ze 170 zemí

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.