neděle 15. prosince 2013

School sucks aneb Knižní chvilky trochu jinak

Možná jste si všimli mé úžasné dvoutýdenní nepřítomnosti, veřte mi, já taky. Když v listopadu zaplavily blogosféru články o tom, jak blogeři nestíhají školu, tak jsem byla stále jakžtakž aktivní a škola se nějak zvládala. Ale teď? Proboha, neříkejte mi, že to někdo může stíhat?!

Ale vážně. Denně se ze školy vracím v pět hodin večer, někdy i v sedm. Na druhý den máme většinou dva až tři testy a když ne, tak smolím nějakou slohovou práci nebo prezentaci na jazyky. Navíc ještě půlhodinka cvičení. Takže dámy a pánové, já smekám před všemi blogery, co jsou schopni číst, přidávat recenze a články a vůbec držet blog v chodu po celý školní rok. Já vám tedy povím, že bych možná trochu času měla, kdybych se neučila, ale pokud si tedy chci udržet nějaký průměr a dostat se na vysněnou vysokou, tak musím makat. Ještě že už zbývá jenom týden, protože minulý týden druháku na gymplu byl zatím tím nejtěžším týdnem vůbec. Ehm, teď mi ještě vlastně něco došlo a to víkendy, proč se Vám neozývám alespoň o víkendech. Inu jednoduchá odpověď: Maturitní ples(y). Samozřejmě že ne moje, ale to jen já nesmím nikde chybět. :D Alespoň že to stojí vážně za to, i když jsem dneska trochu jako přejetá parním válcem. :D (A to jdu ještě za chvíli na koncert, ale who cares?)

Můžu Vám jenom říct, že mi to tu hrozně chybělo, takže o vánočních prázdninách tu bude kanonáda článků, protože jako vždycky po nějaké delší pauze mám v sobě spoustu inspirace. Teď už jenom dohnat nějaké novinky a projekty, které se tu teď dějí a můžu se zase začlenit jako malé ozubené kolečko do našeho československého blogerského soukolí.

                                                                     No comment.

 
---



                 normální týden v listopadu                      vs.                      normální týden v prosinci

                                                     ani jsem si neuvědomila, jak mi to fantasy chybí

                     Vánoce jsou za devět dní a my máme jen neozdobené perníčky, ať žije cukroví. :D

4 komentáře:

  1. Tak snad to všechno přežiješ :) Hoňky ve škole jsou hrozné, taky mám na blogu období, kdy nestíhám přidat ani čárku. Teď mi třeba sice skončil semestr, takže školu nemám, za to hromadu zápočtů ano :D

    A na jakou vysokou bys ráda, jen pro zajímavost? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, je to šílený! :D A ještě to stíhat na vysoké, to si nedokážu představit... Právě že bych chtěla jít na medicínu nebo na farmacii, takže se pro to snažím dělat maximum, protože vím, že mi zorvna tahle vysoká nespadne do klína. :)

      Vymazat
  2. Hodně štěstí se školou :) U mě je to samé. Nejhorší na tom je ale to, že se všichni rozhodli ještě stihnout napsat testy před Vánoci, aby jsme toho pak neměli tolik.. jak ironické. Takže tenhle týden skoro každý den čtvrletka a když ne ta, tak aspoň desetiminutovka. Je to hrůza..

    Už se na tu kanonádu článků těším :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě... -_- Učitelé prostě nemají svůj vlastní život. :D Tak držím palce.

      Vymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.