úterý 12. listopadu 2013

Knižní chvilky - 14.

Hola!

Už to jsou věky, co jsem přidala knižní chvilky, že? Ne, že bych nefotila, ale teď je to s mým časovým programem vážně vážně napnuté. Nebudu se tady vykrucovat a vymlouvat, jak nic nestíhám, protože já stíhám. Jen už nemám čas přidávat více jak jeden článek denně (pokud vůbec). To ale přeci jenom zažíváme všichni, většina z nás ještě určitě chodí do školy. Jak už víte (nebo nevíte) chodím do druháku na gympl a můžu Vám říct, že nás rozhodně nešetří. Naučit se 37 stránek za týden na seminář? Samozřejmost. :P Takže asi takhle, to bude k mé školní docházce vše.

 Už je to tady, plesová sezóna. Řeknu Vám, moje šaty se teď netrhnou. Za dva týdny vyrážím na závěrečnou a v prosinci už tu mám a programu první maturáky. No a a by toho nebylo málo, v lednu maturuje moje i sestřenice. Co si budu nalhávat, šatům moc neholduji, ale když to musí být, tak se do nich stejně nakonec ráda navleču. ;) To už se ale dostáváme k dalšímu bodu mého denního programu - a to cvičení. Přeci jenom v šatech musíme také nějak vypadat. A tak jsem se rozhodla, že po 30 Day Shred a Ripped in 30 zkusím i 6 week six pack jak jinak než s Jillian Michaels. Že mi to ale dává zabrat! Program jsem začala asi před... 5 dny? Áno a tyjo, ty první dny byly perné. Koneckonců i dneska mě bolí ruce od side planks. (Ve čtvrtek jdu do bazénu, tak snad se to projeví. :D)

Ještě jsem se Vám s tím nepochlubila, ale po zhlédnutí jednoho Rodawina videa jsem se rozhodla založit si takovou složku na knížky, které chci, které mám, které jsem četla, na recenzní výtisky a na e-booky. Jsem teprve na začátku, ale rubrika "knížky, které chci neboli wishlist" se mi plní rychlostí světla... :)

Tak o co jsem se s Vámi z mého života ještě nepodělila? Už to mám. Není to nic jiného než má podzimní seriálofilie. Jak jsem v létě na sledování seriálů neměla čas, tak teď se dívám pravidelně na tři a to: The Vampire diaries, Ravenswood a Revenge. Nejepší je podle mě určitě Revenge, což je seriál, jak už název napovídá, o pomstě a je skvělý! Ravenswood je něco podobného jako PPL, ale s podivnými hororovými prvky. Když to řeknu jinak, tak kdo má rád Samaru, ať se na Rawenswood určitě podívá. Na TVD se dívám v týdnu v televizi na Nova cinema. (Po dlouhé době se na televizi vážně dívám).

                                                        

Učím se, učíš se, učíme se.

                                              Můj vzhled při "Týdnu s temnými designy."

                                                                    Podzim je všude.. ;)


                                                                                 Jsem...

                                                                            seriálofil. :)
                                             

1 komentář:

  1. Krásné fotky :) Ani jeden seriál nesleduji, sleduji Castle a Bones :) Jinak já mám svůj wishlist a pak ještě tzv. recommendation, kam si píšu co mi kdo doporučil také se velmi plní :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.