pátek 25. října 2013

Týden s temnými designy = projekt

                                           

Jak mě to napadlo?
Tohle je takový "projekt", který mi vyklíčil v hlavě už v létě, kdy jsem přemítala, jaký design na podzim zvolím. A tak se zrodil nápad na „Týden s temnými designy."

O co půjde?
Podstata Týdne s temnými designy vyplývá už vlastně z názvu. Půjde o to si na týden změnit design z našich podzimně naladěných na nějaký temný, tajemný, pochmurný a tmavý.

Proč byste se měli zapojit?
 • Když si dělám design na blog, vždycky se snažím vymyslet nějaký pěkný a veselý vzhled, ale někdy je mi líto, že nemůžu využít ty druhé obrázky, ty, které se mi moc líbí, ale na blog jsou moc tmavé nebo depresivní. Tak jsem si řekla, proč si na týden takový design neudělat? (a navíc z toho udělat projekt.)
• Myslím, že by bylo pěkné naše blogy na chvíli nějak spojit a zkrátka ukázat, že držíme při sobě... :)

 Kdy to bude probíhat?
Týden s temnými designy bude probíhat, jak už název napovídá, jeden týden, od čtvrtka 31. října do 7. listopadu. Pokud jste si toho všimli, tak se nám to bude krýt s Halloweenem (jinak Památkou zesnulých), takže celkem příhodné, ne? :)

Jak se zapojíte?
Úplně jednoduše. Zapíšete se do linkovače dole, dáte si ikonku projektu na Váš blog a hlavně 31.října zahalíte svůj blog do temných hávů.

                                                          sleep ..

1 komentář:

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.