neděle 28. července 2013

I´m obsessed with... - 16.

Meme z dílny Emily.L. Cílem je každý pátek zveřejnit obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem. A protože mi přijde, že jsem "posedlá" hodně věcmi, tak jsem rozhodla zapojit.
  Samozřejmě jsem si vědoma toho, že není pátek, ale (je tu mé oblíbené ale) jsem od včerejška "posedlá" další novou aktivitou.

                                                     Trampolína
neboli spíš skákání na trampolíně. Vím, může se to zdát rochu dětské a možná to tak i je, ale včera jsem právě téhle činnosti za opravdu teplého červencového večera propadla. Nejdřív jsme si s kamarádkou říkaly, že na ní nepůjdeme, protože byla tma, ale teď horko těžko hledám lepší věc než je skákání na trampolíně pod hvězdným nebem. Zkrátka jsem se po delší době včera zase cítila upřímně šťastná, nevím jestli to bylo tím přívalem endorfinů nebo prostě jen krásou toho okamžiku, ale byla to nádhera. Nejlepší je, že jsem na to nebyla sama, takže když jsme se vydováděly, tak jsme si jen tak lehly, pozorovaly hvězdy a.. měli se fajn. :)
DO I WANNA KNOW? | via Tumblr

          P.S. Omluvte mojí nečekanou potřebu tohle sdílet, ale to horko mi leze na mozek. ;D

                                           Untitled                                         
                                                          aneb jak jsem nevypadala

4 komentáře:

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.