neděle 9. června 2013

Třicetidenní knihobraní - 5.

                                 Červnový knižní projekt z hlavy VeEee, více si můžete přečíst zde.

Kniha, jejíž hlavní hrdinka je absolutně 

nemožná

  Na tuhle pozici jsem měla dvě horké kandidátky. Nakonec jsem vybrala tu...nejotravnější hrdinku v dějinách. Představuji vám Kelsey z Tygří ságy. Řeknu vám, myslela jsem, že blogerky přehánějí, když psali věty typu: „Měla jsem chuť ji praštit pánví po hlavě...". Po přečtení prvního dílu je ale naprosto bezvýhradně chápu. Nikdy předtím se mi nestalo, že by mi hlavní hrdinka tu knihu chtěla znechutit.
   
Teď k tomu, proč Kelsey vlastně nesnáším. Než se v knize na scéně objevil Ren, děj mě vlastně nebavil, Kelsey byla taková podivná, řekla bych že autorka ji nevykreslila zrovna na sedmnáct. A potom už to šlo od desíti k pěti. Nad Kelseinými myšlenkovými pochody mi zůstával rozum stát a snad milionkrát jsem se snažila tu knihu nezaklapnout právě kvůli hlavní hrdince (Ren a Kišan to zachránili :D). Pokud jste knihu nečetli, pravděpodobně mě nechápete, takže si ji přečetěte a vytvořte si vlastní obrázek, jak ji zavraždit na 63 způsobů. ;)

                                                    
                                          Tygrovo prokletí (Tygrovo prokletí, #1)

  
                             

4 komentáře:

  1. 8DDD Chystám sa čítať to kvôli tigríkom, som teda zvedavá 8D

    OdpovědětVymazat
  2. :D Tuhle knihu bych taky ráda obsadila, žel už jsem ji vyplítvala do "KNIHY, KTEROU NECHÁPU" nicméně se v ní zmiňuju prakticky o tom samém :D Kelsey je fakt hrozná a další díl číst nehodlám. Knihu si nechávám jenom proto, že má krásnou obálku... :D Nemám srdce ji prodat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa irituje téma cirkusu, a hoci tigrov milujem, na knihu sa nechystám :D

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím!!!! Kvůli ní jsem tu sérii dál ani nečetla.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.