sobota 18. května 2013

On My Wishlist - 21.

   Meme z dílny Book Chick City. Jeho cílem je každou sobotu zveřejnit knihu nebo knihy, které bychom si chtěli koupit. Mohou to být knihy starší i novější nebo knihy, které teprve vyjdou.
    Zdravím všechny! Je sobota, třetí(?) den Světa knihy, doufám, že nejsem jediná, která tam ještě nebyla. :D Přemýšlím o tom, že bych se tam s kamarádkou vypravila zítra, hrozně mě to láká, zvlášť po tom, co jsem viděla pár fotek a slyšela spoustu nadšených ohlasů. 

         Rekviem od Lauren Oliver

Rekviem (Delirium, #3)   
Lena je v srdci revoluce. Bojuje proti společnosti, která prohlásila lásku za nemoc. Ale Divočina dávno není tím bezpečným přístavem, co bývala, protože vláda se rozhodla rebely zlikvidovat. K tomu má Lena hlavu a srdce vzhůru nohama, protože se vrátil někdo, o kom si myslela, že jej navždy ztratila…

Rekviem vypráví střídavě Lena a její nejlepší kamarádka Hana. Dívky, které žijí v zásadě vedle sebe, ale dělí je celý podivný svět. Najdou k sobě zase cestu? Jak skončí příběh o lásce, co je zakázaná tím nejhorším možným způsobem?







Rekviem je pro mě jasná jednička, která vychází v červnu. Po "wtf" konci z Pandemonia se už vážně nemůžu dočkat, jak to celé skončí. Těším se i na formu, Rekviem z pohledu Leny i Hany? Tlačte to sem! ;) 

Edit: P.S. 
Dnes je u nás vážně krásně a na mě to přicházející léto tak dolehlo, že jsem se rozhodla trochu obměnit vzhled a dát nový a svěží (doufám, že se k tomu alespoň blíží :D).

5 komentářů:

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.