neděle 21. dubna 2013

Knižní chvilky - 10.

            Něco jako projekt, ale spíš podělení se s ostatními o naše Knižní chvilky z dílny TerezZ.

Zdravím všechny! Poslední dobou (opět tu větu říkám...) jsem nebyla moc aktivní a nebylo to tím, že bych neměla čas, naopak měla,ale nejsou nápady na články. Narozdíl od ostatních, kterým s jarem přišla i nová bloginspirace, já mám v hlavě úplně vymleto. :D Chtěla jsem si zadumat, ale Jarní dumání se nekonalo, takže přemýšlím o něčem svém, ale zatím to je jen takový hrubý náčrtek.
   Nicméně 1.května vyrážím do Anglie! (Konečně.) Takže pokud tam budou mít WiFi, určitě se můžete těšit na deníček + fotky. Co myslíte? :)
   Včera bylo tady u nás naprosto hnusné počasí, dnes se to naštěstí zlepšilo a já jsem vyrazila do bazénu a doteď jsem si četla na zahradě - mám pro vás pár fotek. Ano, sice jsem se vůbec nic nenaučila, ale zato jsem se krásně naladila na jarní vlnu... O.O







6 komentářů:

  1. Do té knihy se chci taky pustit..

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé fotky a ten psík je taký nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Byla jsem na tom podobně, leháro na zahradě s knížkou a prostě pohoda, jinak pěkné fotky, jen aby to pěkné počasí vydrželo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna dneska mi přišel Zavržený domů, už se na něj strašně moc těším! :) (předpokládám, že se k němu dostanu hodně pozdě, knih je mnoho :D) A je paráda, že už je pěkně, ale mohl by víc foukat příjemný vítr a méně pražit :D

    OdpovědětVymazat
  5. Čtení na zahradě je bezva!
    Máš krásného pejska :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.