úterý 26. března 2013

Mé snové bláznovství - 2.

 
"Druhého poznáte nejlépe podle jeho snů."
aneb meme (nememe) z dílny Abyss.
     „Jednou bych se chtěla stát doktorkou..."
Tohle je takový můj sen, za kterým určitě hodlám jít a jednou si ho splnit. Protože  i když mě moc baví psát, tak toužím právě po práci doktorky, ať už je vejška jak chce těžká, já ji musím dát. :D 





   „Chtěla bych potkat své oblíbené herce..."
Ano! Ano! Oblíbených herců mám docela dost, ale kdybych si měla vybrat 2 mé nejoblíbenější, tak by to byl určitě Tom Felton (např. Draco Malfoy)  a Keegan Allen (např.Toby Cavanaugh).Jednou je prostě musím potkat naživo.. ;) (nebo o tom alespoň snít.)
                                                   


                       „Chtěla bych napsat knihu..."
Párkrát už jsem se o něco pokoušela, ale jaksi začala jsem spíš lovit v paměti po tom, co znám, takže to skončilo tím, že jsem asi ve 12 psala 12 prsenů zkázy a vytvořila jsem tak "originální" příběh, že by anotace mohla být totožná s Křišťály moci od Michaely Burdové. Nicméně poslední dobou se mi čím dál tím častěji hlavou honí myšlenky na dokonalý příběh -  inspirated by my dreams -. Možná někdy v budoucnu, až budu mít spoustu volného času. (:D)

7 komentářů:

  1. Můj táta si také přál, abych byla doktorkou, bohužel mám ale pomalu problém, když vidím otevřenou ránu a nadměrné množství krve, takže se to asi nestane. Mým snem je být architektkou :)
    Jinak o knihu jsem se někdy v jedenácti letech také pokoušela - byla to ovšem přesná kopie série Pátračka Gilda, kterou jsem v tu dobu četla. Takže se mi to nejspíš nepodaří. Ale nikdy neříkej nikdy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pátračku Gildu jsem taky četla, taky jsem chtěla být parapsycholožka. :D

      Vymazat
  2. Taky bych si jednou chtěla napsat knihu - jednu už mám rozdělanou, ale ještě jsem se do toho pořádně nedostala :)) doktorkou bych být nechtěla, spíš takovej polda :D ;) a to, že bych potkala oblíbené herce zní skvěle, ale už mám o nich nějakou představu, takže by mě pak určitě zklamali... znáte z vlastní zkušenosti ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Keegana by som brala :) ale Toma by som vymenila za Iana Somerhaldera :)

    OdpovědětVymazat
  4. V posledních dvou bodech s tebou souhlasím! :D Máma chce, abych byla doktorkou, ale já... ani náhodou. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...toť otázka :D já zatím vůbec nevím, ale táhne mě to k tomu psaní :)

      Vymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.