sobota 23. března 2013

Knižní chvilky - 9.

               Něco jako projekt, ale spíš podělení se s ostatními o naše Knižní chvilky z dílny TerezZ. Dnešní Knižní chvilky jsou sestavené z fotek z průběhu minulého týdne, chtěla jsem je udělat už mnohem dřív, ale máme uklízecí den a když tohle píšu, tak oficiálně utírám prach v pokoji, takže.... asi vám došlo, jak moc mě to baví. :D

                               Sice byla hrozná zima,  ale můj foťák už potřeboval vyvětrat. ;)


 I přes spoustu recenzáků jsem se dala do čtení velmi diskutované knihy Hvězdy nám nepřály a ty kapesníčky jsem na posledních 50 stran vážně potřebovala a určitě jsem zlomila svůj osobní rekord v brečení u knížky.
P.S. Miluju ji.

 
Od Knihcentra mi přišly první recenzní výtisky ještě spolu se záložkou a ty knížky jsou úžasné! A zvlášť hřbet Tmy a prázdnoty se v knihovničce zvlášť vyjímá. :)

 A protože mám teď tolik knih ke čtení, tak má logická mysl usoudila, že potřebuju další a v Levných knihách jsem si pořídila první dva díly série Luxus. Ty obálky jsou vážně nádherné. :)

     A nakonec jsem ukořistila plakát Hostitele a hádejte kde? V Bravo Girl!. :D Po dlouhé době jsem se opět zasmála u typu testu: Hodíte se k sobě s Harry Stylesem?, fotorománu a trapasů s idoly = úžasný páteční večer :D.

14 komentářů:

  1. Nádherné fotky :) Já čtu výhradně jen Elle, ale jsem schopná si Bravo Girl kvůli plakátu Hostitele koupit :D Moc se na něj těším a hrozně se mi líbí filmová obálka 2. vydání knihy!

    OdpovědětVymazat
  2. Sáriu Luxus by som si veľmi rada prečítala 8)

    OdpovědětVymazat
  3. Nojo s tím utíráním prachu to znám.. :DD Já kapesníčky u Hvězd naštěstí nepotřebovala, ale myslela jsem si, že budu želvit.. :D A ten mech je fakt boží! je to mech, že jo?:D O.O Jou záložka od knihcentra je opravdu moc hezká.. ne nemám ji taky.. :D Hele a přidáš někdy ty fotky z lyžáku(hor)? :D Tedy pokud si je už nepřidala, nebo sis to nerozmyslela.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D No nakonec to skončilo tak, že se mi foťák těsně před lyžákem rozbil a byl v opravně (proto jsem ho taky teď brala vyvětrat), takže jsem fotila ledatak vnitřek našeho hotelu a to s 2mpx foťákem v tabletu. :D Ale mrzí mě to a určitě t vynahradím fotkami z Anglie, udělám takový fotodeníček. ;)

      Vymazat
    2. Jo, je to mech. ;D Měřík myslím (jsem velký biolog, takže to přece znám... :P).

      Vymazat
    3. Hééj, tak to je strašná škoda x)) Juhúú fotodeníček! To se budu těšit, alespoň na tohle :D) Btw. Nechtěla by jsi příští týden na sraz do Prahy? (né, nečetla jsem si tvůj vzkaz u soutěže) :D

      Vymazat
    4. Ty jo to nemohla (rodiče :P), ale budeš třeba na Světě knihy? :)

      Vymazat
    5. Moment.. to je co?:D Jo tam budu, už to mám i v kalendáři i na facu.. :D Úrčo se potkáme! Musííme! :D Já chci potkat všechny fantastický lidičky! :D

      Vymazat
    6. No to doufám. ;) :D (já a fantastický lidičky O.o no nevim, jsem spíš pako :D ).

      Vymazat
  4. Pamätám ako som si tieto dievčenské časopisy neustále kupovala :D Ach to boli časy. To si v lacných knihách natrafila na také super knihy? Bezva :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé knížky! Já. Chci. Tmu a prazdnotu! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.