sobota 23. března 2013

I´m obsessed with... - 11.


 


Meme z dílny Emily.L. Cílem je každý pátek zveřejnit obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem. A protože mi přijde, že jsem "posedlá" hodně věcmi, tak jsem rozhodla zapojit.

                                                 Jillian Michaels

  Všimli jste si? Jsem poprvé posedlá osobou. Kdo by ji neznal, Jillian Michaels je americká trenérka a odborník na výživu a mně osobně moc pomohla. Nikdy jsem u žádného posilovacího cvičení nevydržela, až přišel blog nikki finn: http://mojetelo.blogspot.cz/ a já zkusila cvičení s Jillian. Nic lepšího mě nemohlo potkat. :) Teď už mám za sebou zhruba 2 měsíce cvičení: program 30 Day Shred a Ripped in 30. Jediné, co můžu říct, že jsem Jillian skoro "posedlá". Mám ji moc ráda jako osobu a i když jsem to několikrát chtěla zabalit, ona mě tím svým neustávajícím povzbuzováním donutila pokračovat dál.
  Mám ráda sport, ale nemám moc času, takže Jilliino přibližně půlhodinové cvičení denně mi vážně vyhovuje. Až bude trochu víc teplo, budu prokládat cvičení ještě s běháním nebo ježděním na kole a konečně bude moje sportovní já ukojené. :D




  

3 komentáře:

  1. Jillian mám taky moc ráda! :) Zrovna cvičím 30DS a je to skvělé, ta půlhodinka denně je tak akorát a ona je navíc úžasná osobnost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem cvičila tři dny s Jill, ale zjistila jsem, že cvičení s videi mě zas tak moc nebaví.. teď cvičím každý den, podle sebe - většinou tak 20, 30 minut posiluju... a baví mě to :)) miluju ten pocit, když si k tomu zapnu mp3.. možná to není nejlepší, ale mně to tak nejvíc vyhovuje :))
    + až bude KONEČNĚ jaro, plánuju běhání, brusle a kolo :)) a v létě plavání, ááá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.