úterý 29. ledna 2013

Týden k týdnu - 4.

Sobotní nebo nedělní meme, pro mě úterní, které vytvořila Zuzzi. Cílem je si celý týden pěkně shrnout a nějak ho zhodnotit. Více informací tady.

1) Koupila jsem si
 Tento týden zůstane tohle místo prázdné. Žádnou knihu jsem si nekoupila, ale zato jsem si 3 objednala, můj svátek se blíží. ;) A navíc šetřím do soutěže, Annu krví oděnou už mám zamluvenou, takže za pár dní přijde a může se začít.


2) Přečetla jsem
   Od středy jsem si vychutnávala čtení Bílého koně od Alex Adams, kterého jsem dočetla před chvílí. Než napíšu recenzi, ještě musím o knize popřemýšlet, protože to byla vůbec kniha, u které jsem hodně přemýšlela a dumala.












3) Čtu
Právě čtu Emily Strange - Temno, o které jsem si myslela, že bude lepší. No, uvidíme.












4) Obálka týdne
Na Goodreads jsem tuhle obálku viděla už před hodně dlouhou dobou, včera jsem ale oprašovala a významně redukovala svou to-read složku a narazila tam na Hourglass od Myry McEntire a už jen kvůli té obálce jsem ji tam nechala. Většinu jsem vymazala, ale ji jsem si nechala, což znamená, že se ji musím přečíst. :)




5) Trailer týdne

 
















 Recenzi na knihu Bad girls don´t die od Katie Alender jsem už četla a kniha mě moc nenadchla, ale tímhle trailerem mě zaujala, ten se opravdu povedl.

6) Píseň týdne

Píseň týdne jsem původně vůbec nechtěla dělat, pak jsem "objevila" dívčí skupinu Little Mix, o které jsem jak je u mě obvyklé vůbec neslyšela a poslechla jsem si od nich 2 písničky - DNA a Wings, které mě docela chytly. Nejdříve tolik ne, ale potom, co jsem je poslouchala další den mi vlastně došlo, že si melodii jedné z nich broukám, takže tady jsou.


7) Týdenní překvapení

Jak víte nebo možná nevíte, tak mým nejoblíbenějším seriálem jsou Pretty Little Liars a tenhle týden se suveréně postaraly o největší překvapení celého týdne, protože 16.díl 3.série byl jedním z nejlepších vůbec, tedy alespoň podle mě. Jestli váháte, jestli se na něj dívat, tak doporučuju.



3 komentáře:

  1. Kniha Hourglass má fakt úžasnú obálku, len rozmýšľam čo bolo v tej 16-tej časti Pretty little liars? :D Už by som chcela vedieť, kto všetko sa skrýva za A :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se na ně díváš? Liars odhalily další A. ;) Jen doufám, že teď nespamuju.

      Vymazat
    2. Nie, nespamuješ, už som si pozrela 16-tu časť. A moja reakcia: Wau! chcem už vidieť ďalšie časti! :) Taktiež pozerávam seriál The lying game, podľa knihy, ktorú napísala tá istá autorka, čo napísala knihy Pretty little liars. Nepozerávaš?

      Vymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.