úterý 22. ledna 2013

Týden k týdnu - 3.

Sobotní nebo nedělní meme, pro mě úterní, které vytvořila Zuzzi. Cílem je si celý týden pěkně shrnout a nějak ho zhodnotit. Více informací tady.

1) Koupila jsem si
Původně jsem chtěla šetřit, už jen kvůli plánované soutěži. ;) Ale ne tu zase moje oblíbené ale a já neodolala a i když mi kamarádka nabídla Divergenci od Veronicy Roth za nízkou cenu, tak jsem neváhala ani minutu. O víkendu jsem se neovládla a přečetla jsem ji za jeden den.












2) Přečetla jsem
Tento týden jsem přečetla 2 knihy, což se mi zdá vzhledem ke spoustě učení dobrý výkon. No, konec samochvály. :) Jde o Poslouchej od Sarah Dessen (zde si na ni můžete přečíst mou recenzi) a o již zmíněnou Divergenci od Veronicy Roth, na níž recenzi chystám a mohla bych ji sesmolit zítra (snad ) :).

 


3) Čtu
Je mi blbé dávat sem opět Harryho Pottera, kterého jsem stále nedočetla, což je ostuda, ale dneska ho plánuji dočíst, takže se můžu plně oddávat myšlenkám na to, co tak začít číst. Myslím, že se pustím do Bílého koně od Alex Adams, který už mi leží na poličce nějaký ten pátek.












4) Obálka týdne
  Pro mě se obálkou týdne stává... Hereafter od Tary Hudson, jejíž obálka mi učarovala, protože je nádherná a uhrančivá. Další na seznam anglických knih, které bych si chtěla přečíst, až se tak nějak prohrabu naší učebnicí Intermediate.


5) Písnička týdne
Díky blogu http://eighty-eight.blog.cz/ jsem se poprvé zaposlouchala do písně Skyfall od Adele, o které jsem dřív ani nevěděla, že ji zpívá Adele. Moc se mi zalíbila a teď ji poslouchám skoro pořád.




6) Týdenní překvapení
Jako týdenní překvapení prostě musím dát chystané zpracování druhého dílu Percyho Jacksona - Moře nestvůr. Nedávno jsem viděla kousek prvního dílu a celkem se mi to i líbilo, takže už se těším. :))







1 komentář:

  1. Práve dnes som čítala recenziu na knihu Biely kôň, a vyzerá to tak, že ide o super knihu, tak dúfam, že po prečítaní napíšeš aj ty na ňu recenziu :) Skyfall od Adele je úžasná <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.