pátek 25. ledna 2013

I´m obsessed with... - 7.

Meme z dílny Emily.L. Cílem je každý pátek zveřejnit obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem. A protože mi přijde, že jsem "posedlá" hodně věcmi, tak jsem rozhodla zapojit.


                                       Snění

  Snění je moje nezastavitelná obsese. Teď nemyslím snění v noci, ale to ve dne. Řekla bych, že své fantazii popustím uzdu hlavně při jízdě autobusem, takže vymýšlím různé věci. Sním o věcech, které se nikdy nestanou a nebo si přeju, aby se staly, ale když o nich sním, tak se nestanou. (Ano, to se mi děje často. :D ). Řekla bych, že to takhle má spousta lidí, jenom když jsem jela před pár dny do školy, tak mě napadlo, že sním vlastně pořád, tak proč to nedát do mých obsesí, že? :)
  Co se týče snění v noci, tak sny si většinou pamatuji a abych je nezapomněla, tak si píšu, co v nich bylo do zápisníku. Sny se vážně hodí, ať už k námětu na knihu (celkové 3) a nebo věštění budoucnosti, už párkrát mi sny "prorokovaly" budoucnost, ale vím, že kdybych si je nezapsala, nevěděla bych o tom. No, takže co plyne z celého mého psaní? Miluju sny... ;)






8 komentářů:

  1. Zoberiem si z teba príklad aj moje sny by sa mi mohli pri písaní hodiť. :D Len nie vždy si ich zapamätám, väčšinou ide práve o tie vážne dobré, som potom veľmi naštvaná. :D
    3 námety na knihu?! Človeče ja som rada, že dokážem spísať tie dva! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, náměty by byly, ale je tu velké ALE a to, že jsem na psaní líná a příběh si radši odvinu jen v hlavě, na papír nebo spíš do počítače se tomu už pak nechce. :D :)

      Vymazat
    2. Lenivec. :D Ale času máš dosť ono je tiež pravda, že v hlave to vyzerá aj pôsobí lepšie. :D

      Vymazat
  2. Tak to áno 8D u mňa presne tak isto 8D

    OdpovědětVymazat
  3. Čo sa týka snov v noci - milujem keď večer zaľahnem a ráno sa zobúdzam s tým, že sa mi niečo snívalo. Potom si s kamarátkou vždy rozprávame, čo sa nám snívalo :) Vždy ide o niečo fakt absurdné :D

    Čo sa týka snov cez deň - myslím si, že to tak robí každý :) Každý z nás v hlave vymýšľa rôzne scenáre :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) s kamarádkami to tak taky někdy děláme, ale většinou se šílenosti zdají jen mně. :D

      Vymazat
  4. Mám to podobné, vždycky před spaním si v hlavě přehrávám věci, které bych chtěla, aby se staly a podobně. Zrovna dneska se mi zdál hodně zajímavý sen, tak mě napadlo, kouknout se do online snáře, co to znamená. A ty věci na sebe vážně docela napojovaly! (nebylo to jako jindy, kdy si ten výklad spíš protiřečí :D ) Takže jsem vážně zvědavá, jestli se to vyplní :D Mimochodem, můj nejbláznivější sen byl asi o tom, že mě marťánci (ty multivitamíny pro děti!! :D) nahánějí po lese a chtějí mě unést - nejspíš kvůli tomuhle snu mi nikdy nechutnaly! :D Jinak,moc děkuju za komentáře na blogu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já mám snář ještě po babičce, i když je dost zastaralý, takže když se mi jednou zdálo o nějakém kravelačném mobilu, tak jsem to tam samozřejmě nenašla. ;) Marťánci? :D Ty máč teda sny. Stejně tak já děkuju. ;)

      Vymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.