sobota 17. listopadu 2012

On My Wishlist - 10.

Meme z dílny Book Chick City. Jeho cílem je každou sobotu zveřejnit knihu nebo knihy, které bychom si chtěli koupit. Mohou to být knihy starší i, novější nebo knihy, které teprve vyjdou. Tuto sobotu  jsem si vybrala:


       Krásné mrtvé -  Phoenixe od Eden Maguire


Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 275
Doba vydání: 10/2012 - vyšlo
Vazba: Paperback
Cena: 219 Kč


Nejsou živí. Nejsou mrtví. Něco mezi tím. V průběhu jednoho roku zemřou za podivných okolností čtyři mladí, krásní lidé, studenti ellertonské střední školy. Jonas, Arizona, Summer a - Phoenix. Odhalí hlavní hrdinka Darina včas temná tajemství, aby tak vykoupila duše Krásných mrtvých?

Darina už nevěří sama sobě. Přes to všechno, čím v už prošla, stále pochybuje, že Krásní Mrtví mohou být skuteční. Snad jsou to jen výplody její žalem zasažené představivosti. Ale zjevení Phoenixe a Huntera jí dokazují, že opak je pravdou. Vrací se zpět na Foxton a očekává poslední setkání s Phoenixem. Tam nastane okamžik, kterého se Darina děsí nejvíc ze všeho. Musí odhalit okolnosti jeho smrti. Do cesty se jí staví nečekané překážky - Hunterovo zvláštní tajemství, podivný návrat Phoenixova otce a násilí místního gangu. Čas utíká příliš rychle a Darina se cítí chycená v pasti.
  Na krásné mrtvé nedám dopustit už od prvního dílu, kterým jsem četla více než před rokem. Není to má nejoblíbenější série, ale mám ji ráda a na čtvrtý (poslední?) díl se těším. Doufám, že to autorka pěkně zakončí. :)

zdroj:  http://www.bux.cz/knihy/132881-krasni-mrtvi-phoenix.html

1 komentář:

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.