sobota 16. března 2013

On My Wishlist - 19.

Meme z dílny Book Chick City. Jeho cílem je každou sobotu zveřejnit knihu nebo knihy, které bychom si chtěli koupit. Mohou to být knihy starší i novější nebo knihy, které teprve vyjdou. Dnes to byla bezkonkurenčně jedna kniha. 

            Závist od Anny Godbersen

http://www.bbart.cz/images/kniha/obrtisk_2757.jpg         
Román Závist je třetí díl série Luxus o životě společenské smetánky Manhattanu na přelomu 19. a 20. století.
Na první pohled se zdá, že nejbohatší obyvatelé Manhattanu mají všechno, po čem člověk touží: bohatství, krásu i štěstí. Ale někdy jejich nacvičené úsměvy skrývají šokující tajemství…
Dva měsíce po dramatickém příjezdu Elizabeth Hollandové domů Manhattan dychtivě očekává její návrat do společnosti. Když však Elizabeth odmítne doprovázet svou sestru Dianu a téměř nevychází ven, začnou se šířit fámy, že za majestátními dveřmi domu číslo 17 v Gramercy Parku není všechno tak, jak se zdá.

Pravá láska. Falešní přátelé. Skandální pomluvy. Vítejte zpátky na Manhattanu na přelomu 19. a 20. století.

       Prozření od Anny Godbersen  
http://www.bbart.cz/images/kniha/obrtisk_2826.jpg                           
Závěrečný díl série Luxus Prozření sleduje životy sester Hollandových, Elizabeth a Diany, jejich přítelkyně/sokyně Penelopy a Liny – služky, jíž se podařilo proniknout mezi newyorskou smetánku.
Elizabeth začne postupně odhalovat tajemství smrti svého otce, která úzce souvisí s jejím současným manželem; Diana se vydá za Henrym, jenž se spolu s Teddym přihlásil do armády, a cestou za ním se dozví mnoho věcí o sobě samé; zhrzená Penelopa pokračuje ve svých intrikách; a Lina se touží provdat do vyšších kruhů…
Bude jim přát štěstí? Čeká tyto dívky společenský pád, nebo jejich hvězda zazáří ještě jasněji?
NOVÉ ZAČÁTKY. ŠOKUJÍCÍ ODHALENÍ. NEČEKANÉ KONCE.
Zatímco Elizabeth si celé jaro užívá své nové role mladé manželky, její sestra Diana hledá dobrodružství v zahraničí. Ale když vyjde najevo překvapivá informace o smrti jejich otce, sestry Hollandovy žasnou, jakou cenu má život v luxusu. V dramatickém závěru série Luxus se nejoslnivější obyvatelé Manhattanu ženou za sny, upínají se ke slibům a pokoušejí osud. Zbývá pouze jediná otázka: Pohasne jejich lesk, nebo zazáří ještě jasněji?
 
 
Dnes jsem si při chvilkové nákupní horečce objednala z www.levneknihy.cz první dva díly téhle série. Četla jsem na ně vesměs pozitivní recenzi a navíc ty obálky.. ,a tak jediné co mi schází ke štěstí je mít tuhle sérii kompletní. :) (já už si na ní dlouho dělala zálusk!).


















4 komentáře:

  1. rada by som si prečítala celú sériu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sériu Luxux by som si veľmi rada prečítala a tie obálky sú krása!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty obálky jsou úplně... božské! Taky bych je chtěla mít v knihovničce! :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.