středa 16. dubna 2014

Měsíční chvástačka - březen 2014

                           Mesačná neboli Měsíční chvástačka je měsíční meme, které vymyslela Judit.



Přečetla jsem
Eldest od Christophera Paoliniho (656 stran)
Temné terárium od Lemonyho Snicketa (201 stran)
Široké okno od Lemonyho Snicketa (235 stran)

Tenhle měsíc jsem přečetla.... *chvíle bezvýznamného napětí*... 1092 stran.

Právě čtu
Jsem zlomená od Tahereh Mafi
Hra o trůny od George R.R. Martina
Harry Potter a princ dvojí krve od J.K.Rowling

KOUPENÉ KNÍŽKY
   První knihou, kterou jsem si v březnu pořídila je Marcelo ve skutečném světě od Francisca X.Storka. Řeknu Vám, že tohle je pro mě úlovek měsíce. A to ani ne tak proto, že jsem si ho koupila ve slevě, ale hlavně proto, že je od autora, se kterým jsem měla tu čest si vyměnit pár řádků při minulé Blog tour. Navíc jsem si právě tuhle knihu chtěla pořídit už dlouho (konečně si něco vážně můžu odškrtnout) a přečtu si ji určitě o letních prázdninách, protože ta obálka mi svojí atmosférou přímo evokuje léto.
  Druhou koupenou knížkou je Modrá je barva nočních děsů od Laurie Fariy Stolarz, což je knížka, kterou jsem kdysi dávno četla v knihovně a hrozně moc se mi líbila. Doma mám druhý díl (Bílá je barva kouzel) a jakou jinou knihomolskou výmluvu říct, než že jsem si musela doplnit sérii.

    Po dlouhé době jsem v Levných knihách narazila na nějaké nové a zajímavé knížky. V Plzni mi mamka pořídila Kacíře a čarodějku od Philippy Gregory, kterou si chci přečíst už od doby, kdy jsem na ni viděla recenzi u Rodaw. A Oškliví od Scotta Westerfelda mě jednoznačně zaujali svým námětem, který je prostě originální a doufám, že do téhle knihy autor schoval i kousek jinotaje.

 KNÍŽKY Z KNIHOVNY
   Někdy už zapomínám, že ještě existuje knihovna. Ta u nás ve městě sice není zase tak dobře zásobená, ale kde jinde si mám přečíst tuhle sérii, která dnes už prostě není k sehnání? Temné terárium a Široké okno = 2. a 3. díl série Něšťastných příhod od Lemonyho Snicketa aneb mé druhé nejmilovanější série.

BŘEZEN 2014
 V březnu jsem toho nak(o)upila trochu víc než je mým zvykem, ale všechno jsou to knížky, které si chci už dlouho přečíst a myslím, že už dlouho v knihovničce nepřečtené ležet nezůstanou... 3:) 

3 komentáře:

  1. Kacíř a čarodějka vypadá super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kacíře a čarodějku a Ošklivé jsem si taky pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Som zlomená je skvelá kniha, páčila sa mi 8)
    Pekné knižky 8)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.