středa 31. října 2012

Waiting on Wednesday - 1.

Wating on Wednesday je týdenní meme, pořádané Breaking the Spine. Cílem je vybrat jednu knihu, kterou si chcete přečíst.

Jelikož jsem dneska půjčila kamarádce Dokonalý pár, tak jsem si vzpomněla, jak moc se mi líbil a jak moc bych už chtěla druhý díl. Takže jsem se rozhodla dát do prvního Waiting on Wednesday dát právě tak očekávaný druhý díl:                    

                                                   Český název: V nesnázích
 Původní název: Crossed
Autor: Ally Condie
Série: Dokonalý pár
Při hledání budoucnosti, která nemusí existovat, a tváří v tvář rozhodnutí s kým ji strávit, cestuje Cassia do vnějších provincií ve snaze dostihnout Kye - kterého Společnost poslala na jistou smrt - jen aby zjistila, že Ky unikl a zanechal za sebou sérii stop.
Pátrání dovede Casii k otázce, na čem jí nejvíc záleží, zatímco nachází záblesky toho, jaký odlišný život je na druhé straně hranice. Ale jak se Cassia blíží k rozhodnutí a jistotě o její budoucnosti s Kyem, může pozvání k povstání, nečekaná zrada a překvapivá návštěva Alexe, který může mít klíč jak k povstání, tak i k Cassiinu srdci - znovu změnit hru.
(Překlad anotace z goodreads.com © Cukrblik.blog.cz)
 Na serveru bux.cz to nejprve vypadalo na říjen, potom na listopad a teď by měl druhý díl série - V nesnázích vyjít až v lednu 2013, ani to ale není úplně jisté. To si budeme muset chvíli počkat. 

2 komentáře:

  1. Juj, to by som aj ja chcela už čítať! 8)

    OdpovědětVymazat
  2. On už bude vycházet druhý díl?? :D *Ví že až v lednu*
    A to jsem si ještě ani nekoupila ten první.. :D
    Jaj, to mám co dělat. ~\~

    OdpovědětVymazat

Děkuju za projevenou podporu nebo kritiku, obou si vážím.